Starbucks'ta Filistin eylemi gerçekleştiren protestocular insanların içeceklerini döktü! O anlar gündem oldu!

İsrail protesto eden vatandaşlar Kocaeli'nde bir Starbucks şubesinde Filistin eylemi gerçekleştirdi. Kafeye gelen protestocular oturan müşterilerin içeceklerini ellerinden alıp, yerlere döktü.

Son dönemde yaşanan İsrail- Filistin savaşında, İsrail'i protesto etmek isteyen bir grup vatandaş, Kocaeli'de bulunan Starbucks'a gelerek eylem yaptı.

Filistin’e yaşananlara dikkat çekmek için boykot edilen markaların başında bildiğiniz üzere Starbucks geliyor. Bir grup Filistin destekçisi Kocaeli Starbucks’ta bir protesto gerçekleştirdi.

Aniden içeri giren protestocular, insanların içeceklerini ellerinden almaya çalıştı. Masada oturup içeceklerini yudumlayan insanların içeceklerini yerlere döktüler. Sosyal medyada paylaşılan o anlar gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN