Yol kenarında korkunç kaza! Çalan telefonuna kimse cevap vermeye cesaret edemedi... Yardım için indi canından oldu

Yol kenarında korkunç kaza! Çalan telefonuna kimse cevap vermeye cesaret edemedi... Yardım için indi canından oldu

Son dönemde trafik kazaları hızla artmaya başladı. Gelen son dakika haberi ise tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. Karıştığı zincirleme kaza sonrası aracından inen ve başka kişilerden yardım isteyen bir şahıs araç çarpmasıyla hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden şahısın çalan telefonuna ise kimse açmaya cesaret edemedi. İşte detaylar haberimizde...

Burdur'da yaşanan trafik kazası herkesin tüylerini diken diken etti. Karıştığı kaza sonrası aracından inen ve yardım isteyen bir şahıs diğer bir aracın çarpmasıyla yol kenarında hayatını kaybetti. Ölen şahsın telefonu saatlerce çalarken kimse açmaya bile cesaret edemedi.

YOL KENARINDA KORKUNÇ KAZA! YARDIM İÇİN İNDİ CANINDAN OLDU

Burdur’un Gölhisar ilçesi Yamadı Köyü kavşağında saat 23.00 sularında meydana gelen kaza herkesin tüylerini diken diken etti. Emre Ö. İdaresindeki 20 KN 938 plakalı otomobil ile Halil E. idaresindeki 15 TA 875 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kaza sonrasında Emre Ö. hafif şekilde yaralanırken yolcu koltuğunda oturan Ömer Aktaş ise otomobilden inerek yolda kaza yapan otomobillerini incelerken o sırada yoldan geçen plakası bilinmeyen başka bir aracın çarpması sonucu yaklaşık 30 metre uzağa fırladı. Ömer Aktaş’a çarpan otomobil ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Kazaya karışan diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerini kontrollerinde Ömer Aktaş’ın hayatını kaybettiği belirlenirken hafif yaralı Emre Ö. ve Halil E.’nin tedavisi olay yerinde yapıldı.

jhjjh-8.jpg

ÇALAN TELEFONUNA KİMSE CEVAP VEREMEDİ

Kaza sonrası Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy ve Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında hayatını kaybeden Ömer Aktaş’ın Cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölhisar Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

hjjhhj-2023-10-14t085555-135.jpg

Öte yandan Ömer Aktaş'ın yol üzerine düşen telefonu ise dakikalarca çalmasına rağmen kimse cevap veremedi. Telefon zil sesinin ise "bu nasıl bir derttir dermanı yoktur bedenimde değil ruhumda sızı." sözlerinin olduğu şarkının olması olayın trajedisini anlatır nitelikteydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN