Yolcu otobüsünün bagajından kaçak göçmenler çıktı

Yolcu otobüsünün bagajından kaçak göçmenler çıktı

Gaziantep'te durdurulan yolcu otobüsünün bagajında 11 kaçak göçmen bulundu. Göçmenler Oğuzeli Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Gaziantep'te Arıl Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Gaziantep- Şanlıurfa karayolunda uygulama noktasında yaptığı çalışma kapsamında bir yolcu otobüsünü durdurdu. Yolcu otobüsünde yapılan aramada bagajdan Afganistan uyruklu 11 kaçak göçmen çıktı.

ŞOFÖR HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

Sıcaktan bitkin halde bulunan ve Batman'dan Aksaray'a gittiği öğrenilen yolcu otobüsündeki göçmenlerin yapılan üst aramasında sahte kimlik çıktı. İsmi henüz öğrenilemeyen şoför göçmen kaçakçılığı suçundan adli işlem başlatılırken kaçak göçmenler ise Oğuzeli Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN