Felipe Melo Abdürrahim Albayrak’ı unutmadı

Felipe Melo Abdürrahim Albayrak’ı unutmadı

Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo, sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'a jest yaptı.

Galatasaray’ın sezon başında İtalyan Serie A takımlarından Inter’e sattığı Felipe Melo, eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ı unutmadı. Galatasaray’da yöneticilik yaptığı dönemde Melo ile olan yakın ilişkileri ile dikkat çeken Albayrak, Brezilyalı futbolcunun yaptığı jest ile duygulandı.

Inter ile ilk maçına Milan ile oynanan derbi maçta çıkan Melo, bu karşılaşmada terlettiği formasını, üzerine not yazarak Albayrak’a gönderdi. Resmi ‘Instagram’ hesabından Melo’nun kendisine gönderdiği formayı paylaşan Albayrak, fotoğrafın altına “İlk giydiği formasını yollamış canım kardeşim ve çok anlamlı bir not yazmış formaya. Beni çok duygulandırdı. Yolun açık olsun. Başarılar” yazdı.

15-09/17/cpgxiuvveaafkqj-e1442495370544.jpg

 

Albayrak kendisine hediye edilen formayı böyle paylaştı. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN