2015 transfer dönemi ne zaman bitiyor?

2015 transfer dönemi 
ne zaman bitiyor?

Türkiye'de hareketli geçen yaz transfer dönemi birçok yıldız ismin Türk futbolunda forma giymesini sağladı. Futbolda yaz transfer döneminin sonra ermesine artık saatler kala transferin sessiz takımı Galatasaray atağa geçti. Galatasaray Borussia Dortmund'dan Kevin Grosskreutz'u kadrosuna kattı. Türkiye'de yaz transfer dönemi ne zaman sona eriyor?

Futbolda 2015-2016 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 31 Ağustos'ta sona erecek.

FIFA kuralları gereği 12 hafta süren ve 9 Haziran'da başlayan birinci transfer ve tescil dönemi yarın gece yarısı tamamlanmış olacak. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 5 Ocak 2016 tarihinde başlayıp, yine FIFA kuralları gereği 4 hafta sürecek ve 1 Şubat'ta bitecek.

Art arda büyük transfer sezonunun sonuna doğru yaklaşıyoruz, takımlar transfer yapacak mı ? Transfer sezonu ne zaman bitecek ? Transfer sezonu saat kaçta bitecek ? Bu soruları ncevabını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

Transfer dönemi ne zaman saat kaçta bitiyor?

Transfer sezonu ne zaman bitiyor? Uzun zamandır bu kadar çok konuşulan futbolcular ülkemize getirilmemişti. Özelliklede transfer sezonuna damga vuran takım Fenerbahçe oldu. Bir çok kulüp Fenerbahçe gibi büyük yıldızları takımına transfer etti. Galatasaray Alman Panzer Lukas Podolski’yi, Beşiktaş Mario Gomez’i transfer ederken Trabzonspor ise Marko Marin’i transfer etti.

Transfer döneminde Türkiye'ye hangi yıldızlar geldi?

4 büyükler haricin de Antalyaspor’da Dünya yıldızı olan Kamerunlu golcü Samuel Eto’yu kadrosuna kattı. Transfer sezonunun en büyük transferi Fenerbahçe’nin transfer ettiği Robin Van Persie olarak görünüyor. Bu sezon çok hareketli geçen transfer sezonu ne zaman saat kaçta bitiyor ? Transfer sezonu bugün son buluyor takımlar gece 23:59 kadar transfer yapma hakları bulunuyor. 12 hafta süren transfer sezonu bugün son buluyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN