MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe istifa etti

MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe istifa etti

Sağlık sorunlarını gerekçe gösteren MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Anatepe yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "Bilindiği üzere 20014 yılının 12'nci ayından bu yana mensubu olmaktan büyük bir onur, gurur ve ayrıcalık duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nin Erzurum İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu ulvi göreve getirildikten sonra tıpkı öncesinde olduğu gibi partime ve davama büyük bir aşk, şevk ve iştiyakle hizmet etmeye çalıştım. 7 Haziran seçimlerine Erzurum'daki bütün dava arkadaşlarımla birlikte el ele hazırlandık, büyük mücadeleler verdik. Elde ettiğimiz başarı, dolayısıyla teşkilatımızın çabalarının bir sonucudur. Şimdi önümüzde 1 Kasım seçimleri var.

"Görevimi daha fazla yürütemeyeceğim''

Şahsım ve teşkilatımdaki her biri birbirinden değerli dava arkadaşlarım elbette bu seçime de yine büyük bir kararlılık ve heyecanla hazırlanacaktır. Ancak şahsımın işlerinin yoğunluğu ve ilaveten de bazı sağlık sorunlarım nedeniyle MHP Erzurum İl Başkanlığı gibi yoğun mesai ve dikkat gerektiren bir görevi daha fazla yürütemeyeceğim kanaatine varmış bulunmaktayım. Bazı çevreler her ne kadar bu durumu istismar etme yoluna gitmiş ve gidecek olsalar da, bilinmelidir ki; şahsımızın küçük hesaplarla hiçbir zaman işi olmamıştır. Bu yönde iddia ve imalarda bulunmaksa, en hafif tabirle aymazlıktır. Biz dün olduğu gibi bugün de davamızın ve partimizin emrindeyiz.

'Önce ülkem ve milletim; sonra partim ve ben' ilkesini siyasi yaşamına düstur edinmiş bir kardeşiniz olarak; 18 Eylül 2015 tarihi itibariyle MHP Erzurum İl Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunmaktayım."

AJANSLAR

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN