Haftanın iPad ve iPhone oyunları

Haftanın iPad ve iPhone oyunları

iPhone ve iPad cihazları için uygulama mağazası App Store’da yer alan son dönemdeki en dikkat çeken oyunları bir araya getirdik. İşte haftanın iOS oyunları.

Fightback

Biriyle karşı karşıya kalındığında yumruk ve tekme atılmasını gerekli kılan oyunlar uzun yıllardır gündemde. Bu türe ilişkin belki de son dönemin en iddialı mobil oyunlarından biri ise Fightback.

15-05/25/screen3.jpg

Street Fighter ya da Tekken oyunları ile aranız nasıldı bilmiyoruz ama bu oyunda da karşınıza ne gelirse dövmeniz gerekiyor. Arcade tarzı oynanışı ve başarılı grafikleriyle de dikkate değer.

Ücretsiz

Kill Shot

15-05/25/killshot.jpg

Kill Shot, nişan alıp ateş etme türündeki sayısız iOS oyunundan biri. Ancak onu diğer birçok muadilinden ayıran önemli özellikleri var; öncelikle oynanışında ayrı bir keyif söz konusu. Üstelik hedeflerinizi yok ettikçe puan kazanıyor, aşamaları geride bırakırken silahlarınızı yükseltebiliyor, zamanı yavaşlatmak gibi bir dizi özelliğe sahip olabiliyorsunuz. Grafikleri ve ses efektleriyle de iddila. Stres atmak için birebir.

Ücretsiz

Let’s GoRocket

15-05/25/img_4394.jpg

Oyunun geliştiricisi Cobra Mobile, Ketchapp kadar yüksek başarıyla ulaşır mı bilinmez ama Let’s GoRocket adlı oyunları tek kelimeyle harikulade. Oyunda ekran basarak/basılı tutarak yönetilen bir roketin başrolde olduğunu belirtelim. Roketi ekranın üst ve alt kısımlarındaki platformlar arasında hareket ettiriyorsunuz, ancak bu arada hareketli engellere de çarpmamanız gerekiyor.

İşin zorlu yanı ise engellerin hızları; her biri ayrı hızlarda hareket ediyor ve bu nedenle oyunda hiçbir sistematik harekete imkan yok. Zorlu ve heyecan verici bir oyun, adrenalin tutkunları için akıllı telefonlarında oynanabilecek en iyi oyun alternatifleri arasında.

Ücretsiz

Quetzalcoatl

15-05/25/maxresdefault.jpg

App Store’da zeka oyunları konusunun yıldızlarından biri de Quetzalcoatl. Zeka küpü gibi renklerin belli sıralarda konumlandırılmasının temel alındığı oyun, gerçek bir IQ tetikleyicisi! İlk başlarda kolaylıkla anlaşılan, hızlıca geçilen aşamaların sonrasında bir anda zorlaşan Quetzalcoatl, uzun dakikalar boyunca içinden çıkılamayan bulmacaları size getiriyor.

15-05/25/quetzalcoatl-ipod-screenshots.jpg

Arkadaşlarla beyin fırtınası da açık bir oyun olduğunu belirtelim. Bu arada bazen aşamaları ‘gerçekten’ geçemeyebilirsiniz. Çok takmayın.

Ücretsiz

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN