Hakan Yılmaz'dan Hande Subaşı açıklaması: Zor bir dönem geçiriyor

Hakan Yılmaz'dan Hande Subaşı açıklaması: Zor bir dönem geçiriyor

Hande Subaşı ve Hakan Yılmaz, önceki akşam Mall of İstanbul sahnesinde görüntülendi. Hakan Yılmaz çıkışta soruları cevaplarken "Bildiğiniz gibi Hande Hanım sıkıntılı günler yaşıyor, buraya gelip açıklama yapmamı da kendisi rica etti" dedi.

Oyuncu Hande Subaşı, basının konuyla ilgili sorularından kaçmak için tiyatroya koruma görevlileri eşliğinde yangın çıkışından girdi. Muhabirlerin oyun bitimine kadar oradan ayrılmaması üzerine de rol arkadaşı Hakan Yılmaz’dan kendisi için konuşma yapmasını söyledi. Hakan Yılmaz'da Hande Subaşı'nın bu isteğini kırmadı.

Kulisten yalnız çıkan Yılmaz, “Hande bu aralar çok zor günler geçiriyor” dedi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşıyla Duru Tiyatro’dan birlikte çıkarken görüntülenmesiyle ilgili sorular karşısında ise şunları söyledi:

“Hande ile buradan da birlikte çıkabiliriz, sonuçta aynı oyundayız. Hande Hanım da evli, ben de evliyim. İki kızım var, eşimi ve ailemi seviyorum. Bildiğiniz gibi Hande Hanım sıkıntılı günler yaşıyor, buraya gelip açıklama yapmamı da kendisi rica etti. ‘Ben çıkarsam ağzımdan saçma sapan sözler çıkar, moralim bozulur’ dedi. Biz arkadaşız, yarın öbür gün yemekte de görebilirsiniz.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN