Hakkari'de terör operasyonu öncesi kurban kesildi

Hakkari'de terör operasyonu öncesi kurban kesildi

Yüksekova'da terör örgütü PKK mensuplarınca kazılan çukur ve kurulan barikatların kaldırılması amacıyla yapılması planlanan operasyona katılacak güvenlik güçleri için kurban kesildi.

Vali Yakup Canbolat, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Hakkari kent merkezine yakın tepelerde oluşturulan güvenlik noktalarında görev yapan özel harekat polislerini ziyaret etti. Yüksekova'da yapılması planlanan terör operasyonuna katılacak güvenlik görevlileri için dualar eşliğinde kurban kesildi.

ZIRHLI ARAÇLAR İLÇEYE SEVK EDİLDİ

Bu arada, yapılması planlanan operasyon öncesi sevk edilen zırhlı araçlar, 3. Piyade Tümen Komutanlığına çekildi. Güvenlik güçleri, ilçenin giriş ve çıkışlarında oluşturulan noktalarda kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

HAKKARİ/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN