Hastaneler Ajda Pekkan'ın peşine düştü

Hastaneler Ajda Pekkan'ın peşine düştü

71 yaşındaki yıldız sanatçı Ajda Pekkan "Tüp bebek istiyorum" açıklamasının ardından hastaneler peşine düştü.

Süperstar Ajda Pekkan için hastaneler yarış içerisine girdi. 72 yaşındaki bir Hintli’nin tüp bebek yöntemiyle anne olduğu haberinin ardından yıllardır çocuk özlemi çeken 71 yaşındaki Ajda Pekkan da ümitlenmişti. İlerleyen yaşına rağmen anne olabileceği ümide doğan sanatçı, bu yönde araştırmalar yapacağını açıklamıştı. Sanatçının bu açıklamasının ardından çok geçmeden hastaneler Ajda Pekkan’ın peşine düştü. Sanatçının gün boyu telefonuna hastanelerin yetkili doktorlarından mesajlar geliyor.  

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR 

Tüp bebek tedavisi için kendilerine başvurabileceği yönündeki mesajlar karşısında bir hayli mutlu olan sanatçının, şimdilik dikkatli davrandığı ve gelen teklifleri değerlendiği söylendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN