100 bin tl kredi

100 bin tl kredi

Kamu bankaları, ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara kolaylık sağlama amacıyla yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanyayla birlikte vatandaşlara 100 bin TL'ye kadar kredi fırsatı sunuluyor.

Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası başta olmak üzere kamu bankalarının yanı sıra Garanti Bankası ve Akbank gibi özel bankalar da kampanyada yer alıyor. Kampanya kapsamında, müşterilere 100 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunulmaktadır.

KAMPANYA SÜRESİ VE DETAYLARI

Bankaların düzenlemiş olduğu bu özel kredi kampanyası ay sonuna kadar devam ediyor. Emekli maaşı almakta olan vatandaşlar, maaş aldıkları bankanın dijital kanallarını kullanarak hızla başvuru yapabilirler. Ayrıca kısa mesaj yoluyla yapılan başvurularda sonuçlar aynı gün içerisinde müşterilere bildirilmektedir.

KREDİ NOTUNA GÖRE ÖDEME İMKANI

Kredi notunuz ne kadar yüksekse, o kadar yüksek miktarda kredi alabilme şansınız artıyor. Kampanya kapsamında ödemeler, müşterilerin kredi notlarına göre gerçekleştiriliyor.

ÖZEL AVANTAJLAR VE VADE SEÇENEKLERİ

Kampanyadan yararlananlar için sunulan avantajlar arasında, kredi kartı veya kredi kullanım geçmişi olanların hızla başvuru yapabilmesi bulunuyor. Ayrıca alınan kredinin taksitleri 3 ay süreyle ertelenebiliyor. Bankalar, kampanyaya katılan müşterilere 36 aya kadar varan vade seçenekleriyle esnek ödeme planı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN