130 bin takipçisi vardı: TikTok fenomeninin feci sonu!

130 bin takipçisi vardı: TikTok fenomeninin feci sonu!

Sosyal medyada 'ben yaptım' sözleriyle tanınan ve 130 bin takipçisi bulunan TikTok fenomeni olan Sadık Dedecan'dan acı haber geldi. İş yerinde açıkta bırakılan elektrik kablosuna temas etmesi sonucu ağır yaralanan fenomen kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da yaşayan TikTok fenomeni olan Sadık Dedecan'dan acı haber geldi. Sarayönü Mahallesi'nde öğleden sonra meydana gelen olayda, iddiaya göre, işlettiği giyim mağazasında çektiği videolarla TikTok fenomeni olan Dedecan, iş yerinde açıkta bırakılan elektrik kablosuna temas etmesi sonucu akıma kapılarak ağır yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Dedecan, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servis'e ulaştırılan Sadık Dedecan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN