15 günlük evli Aslı Enver'den geçmiş itirafı! Duyanlar inanamadı "Murat kızacak"

15 günlük evli Aslı Enver'den geçmiş itirafı! Duyanlar inanamadı "Murat kızacak"

Geçen günlerde Berkin Gökberk ile nikah masasına oturan Aslı Enver, hamileliğinden dolayı evlenme kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Bebek bekleyen anne adayından samimi itiraflar geldi. Geçmişine dair bakın neler söyledi?

Hamile olduğu ortaya çıkan Aslı Enver, ilk kez evlilik sonrası açıklamalarda bulundu. Samimi itiraflarda bulunan başarılı oyuncu geçmişe dair "Abartmışım" dedi.

aslienver.jpeg

ASLI ENVER'DEN GEÇMİŞE DAİR İTİRAF

Berkin Gökberk ile evlenen Aslı Enver, çocuğunu kucağına almak için gün sayarken, ilk kez nikah sonrası açıklamalarda bulundu. Yalnızlık hakkında açıklamalar yapan Enver, "Yalnızlıkla ilgili korkular kalkınca gelecekle ilgili endişeler de azalıyor, geçmişteki bazı davranışlarımın da ne kadar abartılı olduğunu görüyorum." dedi.

enver.jpg

"İYİ HİSSEDİYORUM"

Instyle Dergisine röportaj veren Enver, "Kendimi daha iyi tanıyor ve dolayısıyla da daha iyi hissediyorum artık" itirafında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN