15 kilo vermişti! Bir dönemin yıldızıydı: Arda Kural'ın son hali herkesi şaşırttı 'yok böyle değişim'

15 kilo vermişti! Bir dönemin yıldızıydı: Arda Kural'ın son hali herkesi şaşırttı 'yok böyle değişim'

'Lise Defteri' ve 'Emret Komutanım' gibi dizilerde gösterdiği performansla 2000'li yıların ilk dönemine damga vuran ve 'Yerli Leonardio DiCaprio' olarak anılan ünlü oyuncu Arda Kural'a geçtiğimiz yıllarda psikoz teşhisi konmuştu. Ünlü oyuncunun son hali herkesi şaşırttı.

'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla bir döneme damga vuran ünlü oyuncu Arda Kural, psikolojik sorunların etkisiyle uzun süre özel hayatıyla gündeme gelmişti. 2003-2004 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Lise Defteri' adlı dizide canlandırdığı 'Ediz' karakteriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu zor günleri geride bıraktı.42 yaşındaki oyuncunun son hali herkesi şaşırttı.

'Lise Defteri' ve 'Emret Komutanım' gibi dizilerde gösterdiği performansla 2000'li yıların ilk dönemine damga vuran ve 'Yerli Leonardio DiCaprio' olarak anılan ünlü oyuncu Arda Kural, eski günlerine dönmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz yıllarda yaşadığı psikolojik rahatsızlık nedeniyle psikoz teşhisi konulan ünlü oyuncu uzun süre hastalıkla mücadele etmiş 20 gün boyunca da Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü.

Arda Kural kimdir, kaç yaşında, nereli? Arda Kural son hali ile gündem oldu! - Magazin Hayat

15 KİLO VERDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

6 ay önce 15 kilo verdiğini açıklayan Arda Kural, 'Yıldızlara Bak' filmiyle uzun bir aradan sonra kamera karşısına geçmişti. Eski günlerine dönmeye çalışan ünlü oyuncunun son hali herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz aylarda Büyükçekmece sahilde bir mekanın işletmecisini darp ettiği iddia edilen ünlü oyuncunun işletmenin özel güvenlik görevlisi Gökhan Yıldız'a yumruk attığı öne sürülmüştü. Tüm bunlar yaşanırken çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, oyuncuyu ifadesini almak üzere polis merkezine götürmüştü.

Arda Kural kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Ünlü oyuncu Arda Kural'ın son hali nasıl ve kaç kilo verdi? - Magazin - ODATV

ANNESİNİ TEHDİT ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Öte yandan Arda Kural'ın bu olaydan önce ailesi ile yaşadığı tartışma nedeniyle polis merkezine götürüldüğü öğrenilmişti. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Kural'ın sadece kardeşini darp suçlamasını kabul ettiği, diğerlerini ise reddettiği öğrenilmişti. Kural hakkında bir aylık evden uzaklaştırma kararı çıkartılmıştı.

"Yıldızlara Bak" filmi ile mesleğine de geri döndü. Altan Erkekli, Tarık Pabuçcuoğlu ve Güven Hokna ile aynı seti paylaşan oyuncu, önceki gün Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

SON HALİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Paylaşımında "Ben hazırım" ifadesine yer veren ünlü oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Ünlü oyuncunun son hali herkesi şaşırttı.

Sosyal medya kullanıcıları Arda Kural'ın fotoğrafına 'yok böyle değişim', 'yok artık', 'çok değişmişsin' gibi yorumlarda bulundu.

İşte ünlü oyuncunun son hali:

Arda Kuraldan eski günlere dönüş sinyali: Ben hazırım

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN