19 liraya koşan dolar uçuşa geçti! Selçuk Geçer "30 lira" dedi tarihi verdi! Bozduran bin pişman

19 liraya koşan dolar uçuşa geçti! Selçuk Geçer "30 lira" dedi tarihi verdi! Bozduran bin pişman

Dolar/TL kurunda büyük sıçrayış yaşanırken, gözler 19 liraya döndü. Elinde dolar olanlar ise bu yükselişin devam edip etmeyeceğini araştırmaya başladı. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, "Hazır olun" diyerek doların saatle içerisinde göreceği seviyeyi verdi.

Dolar kuru 18,84 seviyelerine görürken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, doların kademeli olarak hangi seviyeye geleceğini açıkladı. Korkutan seviyeyi veren Geçer, bakın neler söyledi? İşte Elinde dolar olanları yakında ilgilendiren o değerlendirme.

dolardoviz-1537318.jpg

SELÇUK GEÇER'DEN KORKUTAN AÇIKLAMA

Ekim ayında hızla 19 liraya dayanan dolar kuru elinde dolar tutanları düşündürmeye başladı. Dolara hamle yapılacağı söylenirken, yatırımcı uygun al-sat seviyelerini araştırmaya başladı. Yüksek tahminler yapan Selçuk Geçer ise doların kısa sürede 19 lirayı bulacağını belirterek "Hazır olun" uyarısında bulundu.

DOLAR 30 LİRAYI GÖREBİLİR

Geçer, doların ilk hedefinin 19 lira olacağını ifade ederek diğer seviyenin ise 30 liraları bulacağını iddia etti. Geçer, "1-2 saatlik olay. 1 saatte dolar 30 lirayı görebilir. Hazırlıklı olun. Dolar borcu olanları ve elinde dolar olanları uyarıyorum. Elinizdekilerden olmayın. İlerde çok pişman olursunuz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN