2. kez evlenecek olan Şeyma Subaşı'dan olay istek! Bakın milyarder Mısırlı'dan ne istedi?

2. kez evlenecek olan Şeyma Subaşı'dan olay istek! Bakın milyarder Mısırlı'dan ne istedi?

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra 2. kez nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı milyarder aşkı Meedo ile yakında evlenecek. Subaşı'ya için şoke eden bir iddiada ortaya atıldı. Bakın Mısırlı aşkından ne istedi?

Mısırlı sevgilisi Meedo ile evlenme kararı alan ve düğün davetiyesini sosyal medya hesabından yayınlayan Şeyma Subaşı hakkında şaşırtan bir iddia ortaya attı. Subaşı bakın milyarder sevgilisinden ne istedi?

seyma.jpg

MISIRLI AŞKINDAN DÜĞÜN İSTEĞİ

Lükse olan düşkünlüğü ile bilinen Şeyma Subaşı' nın nişanlısı Meedo'dan 3 ayrı yerde düğün istedi. Bu iddianın ikiliye yakın kaynaklardan verildiği söylendi. Söylentilere göre Şeyma Meedo' dan 3 düğün istiyor.

meedo.jpg

3 YERDE DÜĞÜN

İlk düğün İstanbul'a Şeyma'nın ailesi, cemiyet ve arkadaşları için yapılacak, Mısır'daki düğün Muhammed Al Saloussi nin ailesi ve arkadaşları için, sonuncu düğün ise Miami'de en görkemli düğün olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN