21 Aralık hangi burç?

21 Aralık hangi burç?

Astroloji, birçok kişi için karakter ve duygusal özelliklerinin belirlenmesinde önemli bir rol oynar. Yılın belirli günlerinde doğanlar, doğdukları güne göre bir burca ve yükselen burca sahip olurlar. Bu bağlamda, 21 Aralık gününde doğanlar için merak edilen detayları derledik.

21 Aralık hangi burç? 22 Kasım ile 21 Aralık tarihleri arasında doğanlar Yay burcu olur. Bu nedenle, 21 Aralık doğumlu kişiler de Yay burcu özelliklerini taşırlar.

YAY BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Yay burcunun yükseleni de diğer burçlar gibi belirlenir. Örneğin, 21 Aralık günü saat 01:00 ile 04:00 arası doğanlar için yükselen burç Terazi olabilirken, 04:00 ile 07:00 arası doğanlar için yükselen burç Akrep olabilir.

YAY BURCU ÖZELLİKLERİ

Yay burcu olanlar genellikle çabuk ve pratik zekaya sahip olarak tanımlanırlar. Zorluklar karşısında kolaylıkla çözüm bulabilirler ve hatalarından ders çıkarırlar. Özgürlüklerine düşkün olan Yaylar, emir almaktan hoşlanmazlar ve özgür düşünmeyi severler. Sinirlenmeye meyilli olsalar da, kin tutmazlar ve çabuk sakinleşebilirler.

Yay burcunun bu özellikleri, 21 Aralık doğumlu kişilerin de genel karakteristikleri arasında yer alabilir. Ancak, her insan farklıdır ve astrolojik özellikler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN