23 Haziran hangi burç?

23 Haziran hangi burç?

Astroloji, insanların ilgisini çeken ve yakından takip ettiği bir konu olmaya devam ediyor. Gökyüzü olayları, yıldızlar ve burçlar, insanların karakterleri ve hayatları üzerindeki etkileriyle merak konusu olmaya devam ediyor. İşte 23 Haziran günü doğanlar için burçları, yükselen burçları ve özellikleri.

23 Haziran hangi burç? Astrolojide burçlar genellikle iki temel grupta ele alınır: Güneş burcu ve yükselen burcu. 23 Haziran tarihinde doğanların güneş burcu Yengeç'tir.

23 HAZİRAN YENGEÇ BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Yükselen burç kişiye özeldir ve doğum saatinin bilinmesi gereklidir. Doğum saati biliniyorsa, 23 Haziran Yengeç burcunun yükselen burcunu hesaplamak mümkündür.

YENGEÇ BURCU ÖZELLİKLERİ VE YORUMU

Yengeç burcunun elementi su, yönetici gezegeni ise Ay'dır. Yengeç burcu öncü bir burçtur. Şanslı sayıları 3 ve 7, şanslı günü ise pazartesidir. Yengeç burçları evlerine ve ailelerine düşkündürler. Keskin ve pratik zekaya sahiptirler ve olayları hızlıca çözebilirler.

Yengeç burçlarının temel özellikleri şunlardır:

Yuva sevgisi yoğundur.
Anne-baba duyguları güçlüdür.
Tutumludurlar.
Merhametlidirler.
Beceriklidirler.
Düş güçleri yüksektir.

Ancak, Yengeç burçlarının aşırı duygusallık, kendine acıma eğilimi, kıskançlık, zayıf karakter, dağınıklık, değişken duygular ve kuşkuculuk gibi olumsuz özellikleri de bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN