27 yıl sonra tahliye oldu, en çok bu üç şeye şaşırdı! Cezasını tamamlayan mahkumun sözleri güldürdü

27 yıl sonra tahliye oldu, en çok bu üç şeye şaşırdı! Cezasını tamamlayan mahkumun sözleri güldürdü

1995 yılında cezaevine girdikten geçen hafta serbest bırakılan Bobby Bostic, sosyal hayata adapte olmaya çalışıyor. 44 yaşındaki adamın en çok şaşırdığını ifade ettiği yenilikler, duyanlara tebessüm ettirdi. İşte detaylar...

ABD'de cinayetten suçlu bulunan ve 241 yıl hapis cezası alan Bobby Bostic 27 yıl sonra tahliye edildi.

BBC'de yer alan habere göre, özgürlüğüne kavuştuktan sonra medyaya açıklama yapan Bostic, kamusal alanda yaşadığı şaşkınlık ve şoku tek tek anlattı. Bostic, üç farklı detaya çok şaşırdığını söyledi.

bobby-bostic-kimdir.jpg

"DÜNYA 1995'TEN BERİ ÇOK DEĞİŞMİŞ"

Bostic, "Sokağa ilk çıktığımda neden insanlar kendi kendilerine konuşuyor diye düşündüm. Fakat meğer kablosuz kulaklıklarıyla konuşuyorlarmış" dedi. Bostic, insanların Alexa ve Siri gibi sistemlerle iletişim kurmasına da şaşırdığını dile getirdi.

Bostic, "İnsanlar neden hoparlörlerle konuşuyor anlamadım. İlk duyduğumda Alexis de kimmiş diye merak ediyordum" yorumunu yaptı. Dünyanın 1995'ten beri çok değiştiğini söyleyen Bostic, sensörlü musluk ve içecek otomatlarının da kendisini şaşırttığını söyledi.

bobby-bostic-neye-sasirdi.jpg

"İNSANLAR EL SALLIYOR, GÜLÜMSÜYOR, CEZAEVİ GİBİ DEĞİL"

Fakat 44 yaşındaki adam en çok şaşırdığı şeyin insanların kendisine yaklaşımı olduğunu söyledi. Bostic, "Hapishaneye kıyasla insanlar burada çok dost canlısı. Bir mağazaya girdiğinizde hemen 'Beyefendi size nasıl yardımcı olabiliriz' diye soruyorlar. İnsanlar gülümsüyor, çocuklar el sallıyor. Bu olması gerektiği gibi" yorumunu yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN