3 aylık hamile sevgilisiyle apar topar evlenmişti: Seyhan Soylu'dan Nihat Doğan hakkında çarpıcı iddia: Karısının tanga donunu..

3 aylık hamile sevgilisiyle apar topar evlenmişti: Seyhan Soylu'dan Nihat Doğan hakkında çarpıcı iddia: Karısının tanga donunu..

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan ve 3 aylık hamile sevgilisi Arezoo Gharlar'la apar topar evlenen Nihat Doğan bu sefer köşeye sıkıştı. Sevim Alan ile birlikte güzellik salonu açan ancak zarar eden Nihat Doğan hakkında ortaya atılan son iddialar herkesin ağızını açık bıraktı. Canlı yayında konuşan Seyhan Soylu ünlü şarkıcı hakkında öyle şeyler dedi ki duyanlar şok oldu. Evinden tanga donu... Bakın neler oluyor?

3 aylık hamile sevgilisiyle evlenmek zorunda kalan ünlü şarkıcı Nihat Doğan çapkınlığa devam ediyor. Sevim Alan ile birlikte güzellik salonu açan ünlü şarkıcı, yakayı çok pis ele verdi. Ortağı olan Sevim Alan ile kanlı bıçaklı ayrılan Nihat Doğan'ın herkesten sakladığı gizli aşkı ortaya çıktı. Öyle iddialar ortaya atıldı ki duyanların ağzı açık kaldı. Dişi sineği bile boş geçmiyor. İşte detaylar...

KANLI BIÇAKLI AYRILDILAR

Yeni bir işe giren ve Sevim Alan'ın güzellik merkezlerine ortak olan Nihat Doğan'ın büyük zararlar ettiği iddia ediliyordu. Sevim Alan ile kavga ettiği söylenen Doğan hakkında konuşan Seyhan Soylu flaş açıklamalara imza attı. Yer yerinden oynayacak!

kmfdfdfd-82.jpg

Canlı yayında konuşan Seyhan Soylu "Ben mi dedim adama Sevim'e aşık ol! Beş kuruş para vermeden imza attı seninle bir lira vermeden neden reklamı yapılacak birlikte bir hayata yürüyorsunuz diye. Günde 20 bin kazansa 100 bin eder. Böyle bir imkan tanımışız ama hakaret edip anneme küfür etmesi sana beni kızdırdı" açıklamasında bulundu.

"KARISININ TANGA DONUNU ONA ATTI"

Karısının tanga donunu Sevim'e attığını söyleyen Seyhan Soylu konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Kadın markayı bana verdi, 1.5 trilyon ödedim. Adam ne para verdi ne çalıştı. Parası yoktu Nihat'ın ben araya girdim. Sevim ona borç veriyor ev tutuyor. Sonra Sevim'le yuva kuracaklar ya eve gidiyor, o arada bir bakıyor evden sütyen-don çıkıyor. Karının tanga donunu bana attı Sevim"

"AYRILMAK İÇİN ÜSTÜNE PARA ÖDEDİ"

Çarpıcı iddialarına devam eden Soylu, Sevim Alan'ın Nihat Doğan'dan ayrılmak için üstüne para verdiğini de açıklayarak "Nihat ve Sevim anlaşma yaptılar, kadın bir sürü paralar vermişti, 13 trilyon verirse ben çıkarım diyor" dedi.

kmfdfddf-51.jpg

NİHAT DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Seyhan Soylu'nun iddialarına karşılık canlı yayına bağlanan Nihat Doğan, "Oturup dedikodu yapmaya vaktim yok. Bana sözleşme gereği borcunu ödesin yoksa cevap hakkımı kullanacağım" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN