3 yıllık evliliğini geçen hafta noktalamıştı: Fazıl Say'dan herkesi şaşırtan karar!

3 yıllık evliliğini geçen hafta noktalamıştı: Fazıl Say'dan herkesi şaşırtan karar!

2019 yılında Ece Dağıstanlı ile dünyaevine giren ünlü piyanist Fazıl Say, geçtiğimiz hafta Beykoz Adliyesi'nde Dağıstanlı'dan boşanmıştı. Fazıl Say, boşandıktan sonra Beykoz Adliyesi'nden Dağıstanlı ile el ele çıkarak dikkatleri üzerine çekerken hayranlarını üzüntüye boğan sürpriz bir karar aldığını açıkladı.

2019 yılında İtalya’nın Milano kentinde Ece Dağıstanlı dünyaevine giren ünlü piyanist Fazıl Say, Dağıstanlı ile 3 yıl süren evliliğini geçen hafta noktalamıştı. Boşandıktan sonra Beykoz Adliyesi'nden Dağıstanlı ile el ele çıkan ünlü sanatçı, sürpriz bir karar alarak hayranlarını üzüntüye boğdu.

Ece Dağıstanlı ile 3 yıllık evliliğini geçen hafta Beykoz Adliyesi'nde noktalayan ünlü piyanist Fazıl Say, boşandıktan sonra Beykoz Adliyesi'nden Dağıstanlı ile el ele çıkmış ve sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada şunları söylemişti:

"Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi bugün sonlandırdık. Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile. Hatıralarımızı, anılarımızı, tüm güzel hikâyelerimizi , seslerimizi, en iyi şekilde anacağım her zaman. Sevgi, aşk, emek, bağlılık ve şevkat dolu 7 yıllık bir sevgililik.

Ben biliyorum. Dostlarım biliyor. Zor ve kötü bir dünyada, iki insan ezilebiliyor yüklerin altında, çare bulamıyor tedavi etmeye, “bir ve iki birey arasında” bocalıyor, Bazen, dertlere yeniliyor, imkan olamıyor bir çıkışa, hem “her şeye”, hem de “hiç bir şeye” yol alan ömürlerimizde. İki insan da mutlu olsun, Ece mutlu olsun. Ece hep iyi olsun. Böyle daha iyi belki. Yeni bir “büyük” sayfa açılıyor “büyük dönem” başlıyor, şimdi, yalnız hayatımda, iyi bir güzergah çizerek, iyiye yol almak istediğim, kendi yaşamıma sahip çıkacağım, sağlığıma, müziğe ve her şeye. Dostlarımla, Hepimiz üzgünüz bugün. Sevgiyle, saygıyla. İçtenlikle"

1669811146539-2022-11-30-15-24-41.png

"UZUNCA BİR MÜDDET..."

Sosyal medyada hesabından bir açıklama daha yayınlanan ünlü sanatçı, sürpriz bir karar aldığını açıkladı. Say'ın açıklamaları üzüntüye boğdu.

Uzun bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını açıklayan Fazıl Say, şunları söyledi:

"İzninizle uzunca bir müddet sosyal medyaya ara vermek istiyorum. Bestelerime konserlerime konsantre olmak istiyorum. Onlar benim tek tedavim şu an. Tedavi, çünkü iyi değilim. İyi olmak için zamana ihtiyaç var. İnançla ve umutla devam edeceğim ama zamana ihtiyaç var. Konserlerde “iyi”yi içime çekebiliyorum. Kaplayabiliyor benliğimi. Bu benim tek umudum şu an. Ama dışarısı? Onca verdiklerimiz? Çoğumuzun durumu böyle olabilir. Büyük bir yük, sinsice binmiş omuzlarımıza.

21. Yüzyıla girerken neler hayal etmiştik... Ya şimdi? Bu ülke de iyi değil" diyerek devam eden Say, "Dünya da iyi değil. Kötü etkiliyor insanları... İyiye inanan insanları... Sağlıcakla kalın. Evrendeki iyiden vazgeçmeyelim. Yani 70’inde bile zeytin dikmeliyiz. Unutmayalım bu sözleri.. Uzun bir müddet sonra güçlü olarak döneceğim. Sevgiyle, içtenlikle... Not; Konser , turne ve albüm duyurularımızı tüm @fazilsayofficial sayfalarından takip edebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN