30 Mart Çarşamba reyting sonuçlarında Kuruluş Osman ne Kara Tahta'ya ne Sadakatsiz'e ne de Survivor'a şans vermedi

30 Mart Çarşamba reyting sonuçlarında Kuruluş Osman ne Kara Tahta'ya ne Sadakatsiz'e ne de Survivor'a şans vermedi

30 Mart Çarşamba gecesi ekrana gelen yapımlar arasında birbirinden iddialı dizi ve yarışmalar reyting sıralamasında birinci olmak için yarıştı. 30 Mart reyting sonuçlarında Kuruluş Osman en ciddi rakipleri Survivor ve Sadakatsiz dizisine hiç şans tanımadı. Kuruluş Osman Total izleyici, AB Grubu ve ABC'de zirveye ambargo koyarak her üç listenin de birinci sırasına adını yazdırdı. İşte reyting sonuçları..

TİAK'ın yaptığı ve her gün açıklanan reyting sonuçlarında 30 Mart akşamına atv dizisi Kuruluş Osman damgasını vurdu. Kuruluş Osman dizisi Kanal D'de ekranlara gelen başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Sadakatsiz, Acun Ilıcalı'nın reyting rekortmeni yarışması Survivor All Star ve TRT'nin yeni ekrana sürdüğü fragmalarında 'Parasız adamı sadece annesi sever' mesajları paylaşılan Kara Tahta isimli yeni diziye hiç şans tanımadı.

vlcsnap-2022-03-31-13h51m11s521

Kuruluş Osman Çarşamba akşamının reyting sonuçlarında TOTAL izleyici, AB ve ABC1'de birinci olmayı başardı. Kuruluş Osman geçtiğimiz hafta (24 Mart Çarşamba akşamı) da her üç kategoride de birinci olmuştu)

vlcsnap-2022-03-31-13h50m34s800

30-mart

30 Mart akşamı reyting asonuçlarında Kuruluş Osman'ın takipçileri Survivor All Star ve Sadakatsiz dizisi oldu. Survivor All Star Total izleyicide ikinci oldu.

vlcsnap-2022-03-31-13h49m54s996

Sadakatsiz ise üçüncü oldu. TRT'nin yeni dizisi Kara Tahta ise Total'de 14. sıradan giriş yaptı. Kara Tahta dizisi AB'de 5. sırada ABC1'de ise 6. sırada yer aldı.

karatahtatrt-276122789-108524385028135-5108141016252612090-n

Sadakatsiz dizisi AB grubunda ikincilik koltuğunun sahibi oldu. Survivor AB izleyicisinin üçüncü tercihi oldu. Bu tercih ABC1 grubunda yer değiştirdi. Show TV'nin Oğlum dizisi ise Total'de ilk 10'a giremedi. AB'de 7. olan Oğlum dizisi ABC1'de onuncu sırada yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN