59 yaşındaki Sinan Özen'in genç kalma sırrı: Canan Karatay da onu önermişti: Estetik yerine yüzüne bol bol ondan sürmüş

59 yaşındaki Sinan Özen'in genç kalma sırrı: Canan Karatay da onu önermişti: Estetik yerine yüzüne bol bol ondan sürmüş

Genç kalmanın yollarını arayan kişilere sırrını paylaştı. Canan Karatay'ın da önerdiği şekilde 59 yaşındaki Sinan Özen, hem sesi hem de sahne performansıyla kendine hayran bırakıyor. Estetik yaptırmak yerine yüzüne onu süren ünlü ismin gençlik iksiri ortaya çıktı. İşte gençliğin sırrı...

Müzik sektöründe bilinen isimlerinden olan Sinan Özen, genç görünüşüyle şaşırtmaya devam ediyor. Yaklaşık olarak 40 yılıdır müzikle uğraşan ünlü şarkıcı, ne sesinden ne de görüntüsünden bir şey kaybetmiş değil.

26 YAŞ KÜÇÜK EŞİNDEN DAHA GENÇ DURUYOR

Estetik iddialarını reddeden ünlü 59 yaşında olmasına rağmen, kendisinden 26 yaş küçük eşinden daha genç gözüktüğünü de paylaştı. Yaşına göre oldukça genç görünen Sinan Özen, yaptığı açıklamalarla beraber şok etti.

0x0-9.webp

ESTETİK DEĞİL

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden birisi olan Özen, konuya dair açıklamalarda bulundu. Kendisinden 26 yaş küçük eşinden daha genç olduğunun altını çizen ünlü şarkıcı, sırrından bahsetti.

Takipçilerinin peşin yargılı olmaması gerektiğini savunan ünlü şarkıcı, bu halde olmanın mümkün olmadığını düşünenlere, "Elbette mümkün" açıklaması yaptı. Kendine çok iyi baktığını söyleyen ünlü şarkıcı, herkesten bir "Maşallah" mesajı istedi. Estetik iddialarını yalanlayan Özen, "Sosyal medyada diyorlar ki 'Sinan Özen artık estetik yaptırmasın!' Ya güzel kardeşim benim estetiğim falan yok. Allah'ı seviyorsanız peşin yargılı olmayın, bana yapılan haksızlık." ifadelerini kullandı.

t25-13-yasindaki-haktanin-sin-102.webp

CANAN KARATAY'DA BAHSETMİŞTİ

Gençliğin sırrını paylaşan ünlü şarkıcı Özen, geçmiş dönemlerde Prof. Dr. Canan Karatay'ın da bahsettiği o ürünlerden kullandığı ortaya çıktı. Pahalı kremlerden uzak durduğunu söyleyerek, doğal yolları tercih ettiğini paylaştı. Bazenleri zeytinyağı kullandığını ifade ederek formülleri olduğunu paylaştı. Salatalık soymak ve surata koymak ya da kahve telvesi sürmek gibi formüllerin olmadığını söyledi.

Güzellik için sırrının olduğunu söyleyen Özen paylaşmayı reddetti. Özen açıklamalarının devamında, "Çünkü söylersem biliyorum sosyal medyada tartışma başlar, benim sayfama fotoğraflarımın altına olumsuz cümleler kurarlar, tahammül edemem ben şimdi onlara. Bu nedenle açıklamıyorum sırrımı ama estetik yok bunu bilin. 'Sinan Özen de estetiği azıttı, çok abarttı' diyorlar 'Biz senin eski halini seviyoruz' diyorlar buyur işte ben ne diyeyim, ne yapabilirim ki bakıyorum geçiyorum. Benim aynı şekilde kalmamdan rahatsız olanlar var." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN