6 dizi reyting engeline takıldı! Yeni sezonda ekranlarda olmayacak! Apar topar final kararı çıktı

6 dizi reyting engeline takıldı! Yeni sezonda ekranlarda olmayacak! Apar topar final kararı çıktı

Ekranların sevilen dizileri sezon finali için gün sayıyor. Sevilen dizilerin yeni sezonda ekranda yer alacağı belirtilirken 6 diziden de final kararı geldi. Yeni sezonda ekranda yer almayacak o diziler için final tarihi işaret edildi. İşte yeni sezonda ekranda yer almayacak o diziler…

2023 yılında yeni projeler ekranda yer alırken yaz sezonu ile birlikte birçok dizide sezon finali hazırlığı yapmaya başladı. Reyting rekorları kıran dizilerin yanı sıra reyting engeline takılan dizilerde final kararı almaya başladı. Beklenen performansı gösteremeyen o diziler için kanallardan final açıklaması geldi. 6 dizinin yaz sezonuna giriş yaparken ekranlara veda edeceği duyuruldu. Yılların dizileri bir bir veda edecek. İşte yeni sezonda ekranda yer almayacak o diziler…

ego.jpg

EGO

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan EGO dizisi istenilen performansı gösteremedi. Başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı dizinin 21 Mayıs 2023 tarihinde final yapacağı duyuruldu.

yasak-elma-kapak.jpg

YASAK ELMA

Türk televizyonun tarihinin uzun soluklu dizileri arasında yer alan Yasak Elma da yeni sezonda ekranda yer almayacak diziler arasına adını yazdırdı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 29 Mayıs 2023 tarihinde final bölümü ile ekranlara veda edecek.

camdaki-kiz-kapak.jpg

CAMDAKİ KIZ

Kanal D ekranlarında 3 senesini dolduran Camdaki Kız dizisi senaryo gereği ekranlara veda edecek. Başrollerinde Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı dizinin Mayıs ayının son haftasında ekranlara veda edeceği duyuruldu.

hayat-bildigi-gibi-gelsin.jpg

GELSİN HAYAT BİLDİĞİN GİBİ

Yeni sezon dizileri arasında yer alan Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisi de veda edecek yapımlar arasında yer alıyor. Değişiklik yapılmaması durumunda dizinin 41. bölümüyle ekranlara veda edeceği ifade edildi. Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisi 25 Mayıs 2023 tarihinde final yapacak.

guzel-gunler-dizi.jpg

GÜZEL GÜNLER

TMC Film imzası ile ekranlarda yer alan Güzel Günler dizisi de yeni sezonda ekranlarda yer almayacak. Dizinin 26. bölümü ile ekranlara veda edeceği aktarıldı.

bir-kucuk-gun-isigi.jpg​​​​​​​

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI

Seray Kaya ve Berk Oktay'ın başrolünde yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi de 36. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN