6 Şubat depremini 2,5 ay önce haber veren astrolog yeni tarih verdi! O bölgeye dikkat: Risk çok büyük!

6 Şubat depremini 2,5 ay önce haber veren astrolog yeni tarih verdi! O bölgeye dikkat: Risk çok büyük!

Mayıs ayının ilk günlerinde sert tutulma yaşanacağını dile getiren astrolog Zuhal Taşçı, otoritenin sona ermesini, ölüm haberi, gizli saklı ilişkilerin ortaya çıkması gibi hadiselerin yaşanabileceğini söyledi. Ünlü astrolog öte yandan haziran ve ağustos aylarında batı bölgelerinde deprem ve maden kazası yaşanabileceğini paylaştı. İşte, Zuhal Taşçı yorumları...

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremini 2,5 ay önceden tahmin etmesiyle adını duyuran astrolog Zuhal Taşçı, gezegen ve yıldızların konumlarından yola çıkarak yeni tahminlerde bulundu.

Gazeteci Sercan Kahveci'nin Youtube kanalına konuk olan Zuhal Taşcı, 2023 yılına dair birçok kehanette bulundu. Dünyanın yıldız haritasında yeni bir tutulmanın mayıs ayı itibarıyla başlayacağını söyleyen ünlü astrolog, uyarılarda bulundu.

5 MAYIS 2023 GÜNÜNE DİKKAT

Sert tutulmanın 5 Mayıs 2023 itibarıyla başlayacağını belirten Zuhal Taşçı, şunları söyledi:

"Ay Akrep'te, Güneş Boğa'da bir tutulma yaşayacağız. İlk 3 ay çok etkili olacak bir tutulma... Özellikle Hindistan-Malezya hattında Güneydoğu Asya coğrafyasını etkileyecek. Ancak ülkemizde de sert etkilere neden olabilir. Önceki yayında da (Maraş depreminin tahmin edildiği yayın) söylemiştim, 5 Mayıs'a dikkat diye. Bu tip tutulmalara Zubenik tutulmalar diyoruz. Bunun aynasını biz 8 Kasım'da yaşamıştık.

Zubenik'in karşısında Menkar vardır. Sistemlerin bitişini, otoritenin sona ermesini, ölümü ve ölümle beraber dönüşümü simgeler. Ankara'ya göre haritasını çıkardığımızda 12. Ev'de oluyor bu tutulma. Ülkemizde gizli ve bazı manipülatif olayların ortaya çıkması, bunların topluma yansıması ve gizli saklı ilişkilerin ortaya çıkması olarak yorumlanabilir."

O BÖLGEDE DEPREM VE MADEN KAZASI POTANSİYELİ VAR

5 Mayıs tutulmasının tetik attığı başka yerlerin de olduğunu ifade eden Zuhal Taşçı, 8-9 Haziran, 15 Haziran, 7-8 Ağustos, 16 Ağustos ve 23 Ağustos'ta da bu tutulmanın etkilerinin görüleceğini söyledi. Yan etkilerinin bu tarihlere de yansıyabileceği konusunda uyaran Zuhal Taşçı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Afetler, yangınlar, ekonomik çalkantı ve siyasi depremler yaşanabilir. Menkar yıldızıyla birlikte Güneş'in yanında Uranüs var. Ani, hızlı gelişen, şok edici olayları anlatıyor. Bu tutulma şok yaşatacak. Menkar yıldızı deprem yıldızı aslında, deprem potansiyelini çok yüksek olarak veriyor.

Doğu bölgesi risk taşıyor ama Bolu-Düzce hattındaki fay gerilimlerine dikkat... Madenlerle ilgili bazı kazalar da yaşanabilir. Akrep burcu yeraltını ve madenleri temsil eder; Menkar yıldızının tetiklediği felaketin de yeraltı ile ortaya çıkacağını düşünüyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN