60 Kilo Verdi Başka Birisi Oldu! Bir Bakan Bir Daha Bakıyor... Ünlü Oyuncu O Kadar Gençleşti Ve Güzelleşti Ki Kimse Tanıyamadı!

60 Kilo Verdi Başka Birisi Oldu! Bir Bakan Bir Daha Bakıyor... Ünlü Oyuncu O Kadar Gençleşti Ve Güzelleşti Ki Kimse Tanıyamadı!

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu 2017 yılında geçirdiği mide ameliyatıyla 60 kilo vermişti. 5 yıldır sürdürdüğü sağlıklı yaşam ve spor sayesinde formunu koruyan Yeşim Ceren Bozoğlu bikinisiyle poz verdi. Yeşim Ceren Bozoğlu için "Resmen 20'li yaşlarına dönmüş" yorumları yapıldı.

60 KİLO VEREN CEREN BOZOĞLU'NU KİMSE TANIYAMADI

Rol aldığı O Hayat Benim dizisinde 110 kiloyu gören Yeşim Ceren Bozoğlu fazla kilolarından kurtulmak için 2017 yılında mide küçültme ameliyatı geçirmişti. Doktorlar, Kuruluş Osman gibi yapımlarda da rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu şu sıralar sezonun yorgunluğunu tatilde atıyor.

ceren-oyuncu-kilo.jpg

CEREN BOZOĞLU 20'Lİ YAŞLARINA GERİ DÖNDÜ

Bikinili tatil pozlarıyla gündeme gelen Yeşim Ceren Bozoğlu, verdiği kilolarla ve fit görüntüsüyle resmen 20'li yaşlarına döndü.

ceren-oyuncu.jpg

CEREN BOZOĞLU KİMDİR? NERELİ VE HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Geçirdiği mide ameliyatıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Yeşim Ceren Bozoğlu’nun kariyeri merak ediliyor. Peki Yeşim Ceren Bozoğlu Kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte ünlü oyuncu hakkında merak edilenler...

1975 Ankara doğumlu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Sanat yaşamına tiyatro ile başlayana Bozoğlu, mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik “Kadınlar” adlı oyun ile Cumhuriyet gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından "Yılın Genç Kadın Oyuncusu" seçildi.

OYUNCULUĞUN YANINDA YÖNETMENLİKTE YAPTI

Birçok sinema ve televizyon dizisinde rol alan sanatçı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer aldı ve yönetmenlik yaptı.

Tarık Akan, Haluk Bilginer, Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Mehmet Aslantuğ, Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Mehmet Ali Alabora, Emre Kınay, Hülya Avşar ve Nejat İşler gibi her dönemin ünlü oyuncuları ile dizi ve filmlerde çalıştı. Semih Kaplanoğlu, Ömer Uğur gibi ünlü yönetmenler ile çalıştı. Sayısız kısa filmde oynadı.

seren.jpg

OYUNCU KOÇLUĞUDA YAPIYOR

Profesyonel olarak oyunculuk koçluğu konusunda Türkiye’nin en tanınan ismi olan başarılı oyuncu, Duru Tiyatro’da Türkçe, bir başka kursta İngilizce oyunculuk dersleri veriyor.

KENDİSİ GİBİ OYUNCU OLAN EŞİNDEN 2010 YILINDA AYRILDI

Mirkelam'ın Asuman Pansuman ve Rober Hatemo'nun Doludizgin adlı kliplerinde de oynadı. 2 Eylül 2007 tarihinde oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlendi. 2010 yılında eşinden ayrıldı. Lale Mansur ve Halit Ergenç ile birlikte Misafir isimli bir film çekmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN