64 yaşındaki Zerrin Özer ayrılığa 89 gün direndi! "Dayanamadım" diyerek bakın ne yaptı? Son halini gören "Dönme" diye yalvardı

64 yaşındaki Zerrin Özer ayrılığa 89 gün direndi! "Dayanamadım" diyerek bakın ne yaptı? Son halini gören "Dönme" diye yalvardı

Geçen aylarda müziği bıraktığını açıklayan şarkıcı Zerrin Özer'den şaşırtan bir hamle geldi. Özer, sosyal medya hesabından "Dayanamıyorum" diyerek herkese müjdeli haberi verdi. Ünlü şarkıcının yeni hali ise herkesi şaşırttı. Görenler "Ayrılık yaramış" dedi.

Müziği bıraktığını açıklayarak hayranlarını üzen Zerrin Özer, sahneden ayrılmaya dayanamadı. Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak herkesi duygulandırdı. Dayanamadığını ifade eden Özer'in o açıklaması sosyal medyanın gündemine düştü. Bakın neler yazdı?

zerrin.jpg

ZERRİN ÖZER'DEN SAHNE AÇIKLAMASI! 89 GÜN DAYANABİLDİ

Haziran ayında yaptığı ayrılık açıklaması ile hayranlarını üzen ünlü şarkıcı Zerrin Özer, "Mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım." diyerek sahnelere veda etmişti.

0x0-zerrin-ozer-tam-20-kilo-verdi-1509543071522.jpg

Özer'in bu kararı herkesi şaşırtmıştı. Fakat ünlü sanatçı ayrılık kararına sadece 89 gün dayanabildi. Tekrardan duygusal bir paylaşım yapan Zerrin Özer, "Dayanmıyorum, dayanılmıyor" diyerek bu kararından vazgeçtiğini açıkladı.

zerrin-9133.jpg

"DAYANAMIYORUM" DEDİ MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Mesleğine tekrardan dönüş yapan 64 yaşındaki Zerrin Özer, "Yok dayanamıyorum, dayanılmıyor... Şarkı söylemeden, konserde sizlerle göz göze gelmemek, sizlerin enerjisini almadan yaşayamıyorum. Sizin Zerrin'iniz deli vallahi deli! Ne yapayım? Ben böyleyim... Sakın çok kızmayın olur mu?" açıklamasını yaptı.

BÜYÜK DEĞİŞİM

Özer'in son hali ise herkesi şaşırttı. Büyük bir değişim yaşayan Zerrin Özer için "Ayrılık yaramış" "Dönme sahnelere" "Gençleşmişsin" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN