66'lık Mehmet Ali Erbil yeni aşkıyla fena yakalandı! 40 yaş küçük genç sevgilisiyle yakalanınca bakın ne yaptı?

66'lık Mehmet Ali Erbil yeni aşkıyla fena yakalandı! 40 yaş küçük genç sevgilisiyle yakalanınca bakın ne yaptı?

Son dönemde yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, evlilik hazırlığı yaptığı genç aşkı Gülseren Ceylan ile olan ilişkisine nokta koymuştu. Ünlü şovmen, Gülseren Ceylan'ı çabuk unuttu gecelerde yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Son olarak TikTok kazancı ile gündeme gelen 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, sık sık magazin gündeminde yer bulan isimlerin başında geliyor.

Ünlü şovmen bir süredir birlikte olduğu 26 yaşındaki aşkı Gülseren Ceylan ile evlenmeleri beklenirken bir anda ayrılık kararı aldıklarını açıklamıştı. Sonrasında ise açıklama yapan Mali, Ceylan'ın harcamalarının ayrılığın en önemli sebeplerinden biri olduğunu söylemiş ve Ceylan'a aldığı yüzüğü geri alamadığını dile getirmişti.

Öte yandan Ceylan ise, "Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım" diyerek ayrılığı duyurmuştu.

Önceki akşam İstanbul gecelerinde görüntülenen Mehmet Ali Erbil'in yanında kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Alisa Nasya vardı.

malii.jpg

Posta Gazetesi'nin haberine göre Nasya, 2019 yılında da aşk yaşadığı Mali'ye ne yapacağını sordu. Sevgilisine seslenen Erbil ise, "Magazin geldi. Kaçma!" diyerek sevgilisini sakinleştirmeye çalıştı.

nasyaa.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN