Mehmet Ali Erbil'in TikTok kazancını duyanların ağzının suyu aktı! Dilan Polat'ı bile...

Mehmet Ali Erbil'in TikTok kazancını duyanların ağzının suyu aktı! Dilan Polat'ı bile...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son dönemde TikTok yayınları yapmaya başladı.Özellikle popçu Serdar Ortaç ile yaptıkları yayınlar sık sık gündeme geliyor. Erbil'in ne kadar kazandığı merak konusu oldu. Erbil, Dilan Polat yanıtıyla dikkatleri üzerine çekti.

TikTok furyasına dahil olan ve orada sık sık yayın açan Mehmet Ali Erbil gündemden düşmüyor.2. Sayfa programına katılan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in günlük TikTok kazancının 70 ile 100 bin TL olduğunu ileri sürmüştü.

serdar.jpg

Mehmet Ali Erbil'in günlük TikTok kazancı merak konusu olmuştu. 2. Sayfa'ya konuşan Mehmet Ali Erbil, "Dilan Polat kadar kazanıyorum" yanıtıyla yine adından söz ettirdi.

serdarrr.jpg

SERDAR ORTAÇ İSE KAZANCINI NE YAPTIĞI AÇIKLADI!

Serdar Ortaç da TikTok’ta kendisine gönderilen hediyeleri dağıttığını ve gönderilen paraları ne yaptığını açıkladı. "Gönderilen hediyeleri de ben ihtiyacı olanlara atıyorum" diyen Ortaç, "Hediye bana lazım değil ki. Dünya paralar gönderiliyor yani. Ben de başkalarına veriyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN