Mehmet Ali Erbil'in genç aşkı giderken 180 Bin TL'lik yüzüğü geri vermedi! Ceylan, yüzüğü neden vermediğini açıkladı! Meğer...

Mehmet Ali Erbil'in genç aşkı giderken 180 Bin TL'lik yüzüğü geri vermedi!  Ceylan, yüzüğü neden vermediğini açıkladı! Meğer...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük genç aşkı Gülseren Ceylan ile yollarını ayırmıştı. Erbil, ayrılığın ardından sevgilisi Ceylan'a aldığı 180 Bin TL'lik yüzüğü istemesine rağmen geri vermediğini söylemişti. Ceylan ise yüzüğü neden vermediğini bakın açıkladı.

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Mehmet Ali Erbil, genç aşkından bir anda ayrılmıştı. Ayrılık sonrası açıklama yapan Erbil, "Son zamanlarda istekleri bitmiyordu. Ev, araba, pırlantalar istiyordu. Zaten kredi kartım ondaydı ama yine de para hırsı ağır bastı" diyerek Ceylan'ın giderken 180 bin lira değerinde tek taş yüzüğü de geri vermediğini söylemişti.

mehgfsdg.jpg

2. Sayfa programının sunucuları konuya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Kız hatıra kalsın diye almış yüzüğü, öyle demiş. Baktıkça Mehmet Ali'yi hatırlayacak. Oh 2 ayda yüzüğü kaptım diyecek" yorumunda bulundu.

fatihhhh.jpg

Fatih Ürek ise "Mehmet Ali yaş tahtaya basmaz, böyle şeylere izin vermemesi gerekiyor. Bu ortamlara girmemesi gerekiyor. Sana yüzük taksınlar" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN