80 yaşındaki Müjdat Gezen'den flaş açıklama! Baba oluyor: Kızı 53 yaşındaydı!

80 yaşındaki Müjdat Gezen'den flaş açıklama! Baba oluyor: Kızı 53 yaşındaydı!

Müjdat Gezen, Haberler.com YouTube kanalında yaptığı açıklamada, baba olmaya hazırlandığını söyledi. Ayrıca, kızının kanser hastalığı sürecinde yaşadığı acıları da paylaşan Gezen, her zaman kızı için her şeyi yapmaktan geri kalmadığını ifade etti. Detaylar haberimizde...

Usta tiyatrocu ve oyuncu Müjdat Gezen, Haberler.com YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu ve hayatındaki önemli gelişmeleri paylaştı. Kızının kanser hastalığına yakalandığını açıklayan Gezen, bu süreçte büyük üzüntü yaşadığını ve kızını en iyi doktora götürerek tedavi ettirdiğini belirtti. Kemoterapi sürecinde kızının yanında olamadığı için büyük acılar çektiğini ifade eden Gezen, kızı için her şeyi yapmaktan geri kalmadığını söyledi.

MÜJDAT GEZEN BABA OLMAYA HAZIRLANDIĞINI AÇIKLADI

1Ünlü tiyatrocu ve oyuncu Müjdat Gezen, 80 yaşında baba olmaya hazırlandığını açıkladı. Gezen, eşi Leyla Turgut ile birlikte evlat edinme kararı aldıklarını duyurdu. Deprem bölgesinde ailesini kaybeden bir çocuğu evlat edinmek istediklerini belirten Gezen, evlat edinme başvurusunu eşinin yaptığını da ekledi.

Müjdat Gezen, "Biz koruyucu aile olmuyoruz, evlatlık edineceğiz. Benim çocuğum olduğu için evlat edinme hakkım olmadığı için eşim başvurdu." sözleriyle açıklamada bulundu. Gezen'in ilk evliliğinden dünyaya gelen Elif Gezen ise şimdilerde 53 yaşında.

Gezen, tiyatro, sinema ve dizi projelerindeki başarısıyla tanınan ve sevilen bir sanatçıdır. Kendisi aynı zamanda bir eğitmen ve tiyatro yönetmeni olarak da görev yapmıştır. Gezen, Türk tiyatrosuna yaptığı katkılar nedeniyle pek çok ödül almıştır.

Gezen'in ilk evliliği ise 1968 yılında Gün Irk ile gerçekleşmiş, ancak çift 12 yıl sonra boşanmıştı. Gezen'in Leyla Turgut ile evliliği ise uzun yıllardır sürmektedir.

Müjdat Gezen'in bu kararı, toplumda evlat edinme konusunda farkındalık yaratırken, birçok kişi tarafından takdirle karşılanmıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN