93 kilo veren Pelin Öztekin'den bikinili poz! 'O kilolar nereye gitti' dedirtti!

93 kilo veren Pelin Öztekin'den bikinili poz! 'O kilolar nereye gitti' dedirtti!

Pelin Öztekin verdiği kilolarla tüm seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Bu sefer de bikinilerin için 60 kiloya düşmesiyle sosyal medyadan beğenileri topladı! İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, mide ameliyatı sonrası 93 kilo vermesinin ardından bikinili pozlarıyla hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla tanınan ve sonrasında birçok dizi projesinde yer alan Öztekin, güzelliğiyle dikkat çeken pozlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor.

pelin öztekin bikini

Pelin Öztekin, bir döneme damga vuran Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla tanınan ve daha sonra birçok dizide yer alan ünlü bir isimdir. Mide ameliyatı sonrasında 93 kilo veren Öztekin'in bu değişimi, uzun süre konuşulmuştu. Son paylaşımında bikinili pozlarını gösteren Öztekin, güzelliğiyle dikkat çekerek beğeni topladı. Bu paylaşım, takipçilerinin ağızlarını açık bıraktı.

pelin öztekin

6 ay içinde 93 kilo vererek 60 kiloya ulaşan Pelin Öztekin, takipçilerinin yorumlarıyla övgüyle karşılandı. Takipçileri, fotoğraflarını görüp "Hatun fıstık", "Ayıp oluyo ama", "Bambaşka bir Pelin", "Tescilli güzellik", "Yakıyoruz ortalığı" gibi yorumlarda bulundular. Pelin Öztekin, ünlü sanatçı Rasim Öztekin'in kızıdır ve Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Televizyon camiasına Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı Demet karakteri ile adım atan ünlü isim, 2006 yılında BKM Mutfak ekibine katılmıştır. 35 yaşındaki Öztekin, Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki performansıyla dikkat çekmiştir. Daha sonra aynı ekiple birlikte Neşeli Hayat sinema filminde rol almıştır. Devamında nice  program ve televizyon dizisinde de dikkatleri üzerine çekmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN