Acun Fenerbahçeliler ve Trabzonsporluları ekran başına kilitleyecek! Survivor 2023'e katılacak 4. yarışmacı bakın kim çıktı?

Acun Fenerbahçeliler ve Trabzonsporluları ekran başına kilitleyecek! Survivor 2023'e katılacak 4. yarışmacı bakın kim çıktı?

Herkesin merakla beklediği Survivor 2023 kadrosu şekillenmeye başladı. Kadroda kimlerin olacağı merak konusu olurken Acun Ilıcalı bombayı patlattı. Öyle isimler geliyor ki bu sene izlenme rekorlarını altüst edecek. Tüm Trabzonspor ve Fenerbahçeliler ekran başına kilitlenecek. Acun yeni sezon için gözünü kararttı. İşte Survivor 2023'e katılacak olan 4 bomba yarışmacı...

Survivor 2023 ünlüler takımında ilk isimler belli oldu. Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilk isimler tek tek açıklandı. Yıldız isimleri görenlerin gözleri fal taşı gibi büyüdü. Öyle isimler geliyor ki bu sene Survivor'ı kimse tutamayacak. Tüm Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu taraftarlar ekran başına kilitlenecek. Yıldız futbolcu Survivor 2023 ünlüler kadrosuna dahil oldu. Bakın Survivor 2023 ünlüler takımına hangi isimler dahil edilmiş?

SURVİVOR 2023 ÜNLÜLER KADROSU BELLİ OLDU

Survivor 2023 için geri sayım başladı. İzleyiciler kadroları araştırırken beklenen haber Acun Ilıcalı'dan geldi. Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ünlüler kadrosuna dahil olan 4 yıldız ismi açıkladı. Yapılan paylaşımda ünlüler kadrosuna şarkıcı Berdan Mardini, oyuncular Ümit Erdim ve Murat Eken'den sonra futbolcu Mehmet Ekici'nin de ünlüler takımında yer alacağı öğrenildi.

YILDIZ FUTBOLCU SURVİVOR KADROSUNA DAHİL OLDU

Sosyal medya kullanıcılarının gündeme getirdiği Mehmet Ekici'yle Acun Ilıcalı'nın telefonda konuştuğu sızan bilgiler arasında. Son dakika değişikliği olmazsa Acun Ilıcalı'nın Mehmet Ekici ismini açıklayacağı tahmin ediliyor.

hjjhhj.jpg

MEHMET EKİCİ KİMDİR?

1990 yılında dünyaya gelen Milli futbolcumuz Mehmet Ekici, Almanya Münih doğumludur. 5 yaşında SpVgg Unterhaching takımın’ın alt yapısında forma giymeye başlamış, 2007 yılında ise Bayern Münih U-19 takımında yer almıştır.

Daha sonra Nürnberg ve Werder Bremen formalarını giymiştir. Baba tarafından aslen Yozgat Boğazlıyan ilçesine bağlı Çalapverdi köyü nüfusuna kayıtlıdır. Babası’nın ismi Hacı Ekici’dir.

fghgfh-1-001.jpg

2015 yılında Trabzonspor, 2017 yılında ise Fenerbahçe takımına transfer olmuştur. Almanya U Milli Takım kategorilerinin tamamında forma giyen Ekici toplam 12 kez Türkiye A Milli Takım formasını giymiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN