Acun Ilıcalı, merakla beklenen O Ses Türkiye jürisini paylaştı

Acun Ilıcalı, merakla beklenen O Ses Türkiye jürisini paylaştı

Merakla beklenen O Ses Türkiye'nin çekimleri başladı. Hadise'nin ayrılığının ardından jüri koltuğuna Ebru Gündeş oturmuştu. Beyazıt Öztürk ve Murat Boz'un bu sezonda yer aldığı yarışmada 4. jüri üyesinin kim olacağı merak konusu olmuştu. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı 4. jüri üyesini paylaştı.

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yapılmayan O Ses Türkiye'nin yeni sezon çekimleri başladı. Hadise'nin O Ses Rap'a geçmesinin ardından yerine Ebru Gündeş gelmişti. Beyazıt Öztürk ve Murat Boz'un da yer aldığı jüride 4. jüri üyesi için çeşitli isimler ortaya atılmış fakat bir türlü netlik kazanmamıştı.

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, O Ses Türkiye'nin çekimlerinin başladığını duyurdu. Ilıcalı, jüri üyeleriyle çekildiği kareyi paylaştı. Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş'in yanı sıra 4. ismin Oğuzhan Koç olduğu görüldü.

fhdfhdfhdfhdfhdfjgjgjgj.jpg

'OĞUZHAN KOÇ İLE GÖRÜŞÜYORUZ'

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılmıştı. Ilıcalı, programda O Ses Türkiye'ye dair önemli açıklamalar yaparak, Hadise'nin O Ses Rap'e geçtiğini ve yerine Ebru Gündeş'in geldiğini söylemişti. Öte yandan, 4. ismin henüz netlik kazanmadığı, genç şarkıcı Oğuzhan Koç ile görüştüklerini belirtmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN