Acun Ilıcalı resmen açıkladı! Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya MasterChef'ten ayrılıyor mu?

Acun Ilıcalı resmen açıkladı! Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya MasterChef'ten ayrılıyor mu?

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst ederek efsaneleşen Masterchef Türkiye'de Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya ile ayrılık yaşanacağı iddiası geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, söz konusu iddialar hakkında sessizliğini ilk kez bozdu.

Ünlü şefler Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'den ayrılacağı iddiası geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Söz konusu iddialar yarışmanın hayranlarını üzüntüye boğarken kanalın sahibi Acun Ilıcalı, 'ayrılık' iddiaları hakkında sessizliğini bozdu.

1 Eylül 2018'den beri TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve yayınlanmaya başladığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst eden Masterchef Türkiye'de 'ayrılık' yaşanacağı iddiaları geçtiğimiz haftaya damga vurdu.

"YALÇINKAYA VEDA EDECEK"

Gelecek sezon All-Star formatıyla ekranlara gelecek yarışmada ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmaya veda ettiği, Yalçınkaya'nın yerine ise ünlü şef Ömür Akkor'un geleceği öne sürülmüş, yarışmanın hayranları söz konusu iddialara "Başka birini bulamadınız mı?" şeklinde tepki göstermişti.

MasterChef tarihinde bir ilk yaşanacak! Somer Şef canlı yayında müjdeli haberi verdi!

"SİVRİOĞLU DA AYRILACAK" İDDİASI

Yalçınkaya'nın ardından ise Somer Sivrioğlu'nun yarışmaya veda edeceği ileri sürüldü. OdaTV'de yer alan haberde; Somer Sivrioğlu'nun restoranlarıyla ilgilenmek için Avusturalya'ya kesin geri dönüş yapacağı ve yarışmanın yeri sezonunda yer almayacağı öne sürüldü.

Yalçınkaya ve Sivrioğlu'nun yarışmadan ayrılacağı iddiaları yarışmanın hayranlarını hayranlarını üzüntüye boğarken Acun Ilıcalı, söz konusu iddialar hakkında sessizliğini bozdu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, paylaşımında "şeflerimiz canımız" ifadelerine yer verdi.

Ilıcalı'nın söz konusu bu paylaşımı, sosyal medyada 'ayrılık iddialarını yalanladı' şeklinde yorumlandı.

vgg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN