Masterchef'te deprem! Mehmet Yalçınkaya'nın ardından bir ayrılık daha! Bunu kimse beklemiyordu...

Masterchef'te deprem! Mehmet Yalçınkaya'nın ardından bir ayrılık daha! Bunu kimse beklemiyordu...

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst ederek efsaneleşen Masterchef Türkiye'den bir kötü haber daha geldi. Mehmet Yalçınkaya'nın ardından bir şefin daha ayrılık kararı aldığı öne sürüldü.

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'den bir kötü haber daha geldi. Yayınlanmaya başladığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst eden yarışmada ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın ayrılık kararı aldığı öne sürülmüştü. Yarışmada bir ayrılığın daha yaşandığı iddia edildi.

Ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı, 1 Eylül 2018'den beri TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden Masterchef Türkiye'den bir kötü haber daha geldi.

MasterChef tarihinde bir ilk yaşanacak! Somer Şef canlı yayında müjdeli haberi verdi!

"BAŞKA BİRİNİ BULAMADINIZ MI?"

Gelecek sezon All-Star formatıyla ekranlara gelecek yarışmada ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmaya veda ettiği, Yalçınkaya'nın yerine ise ünlü şef Ömür Akkor'un geleceği öne sürülmüş, yarışmanın hayranları söz konusu iddialara "Başka birini bulamadınız mı?" şeklinde tepki göstermişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni’nde gastronomi alanında ödüle layık görülen 47 yaşındaki ikiz şef kardeşler Ömür Akkor ve Yunus Emre Akkor’u barıştırmıştı.

İkiz şefler Ömür Akkor ve Yunus Emre Akkor sahnede barıştı

OdaTV'de yer alan habere göre yarışmada bir veda kararı da Somer Sivrioğlu'ndan geldi. Somer Sivrioğlu restoranlarıyla ilgilenmek için Avusturalya'ya kesin geri dönüş yapacağı ve yarışmanın yeri sezonunda yer almayacağı öne sürüldü. Sivrioğlu'nun yerine hangi şefin geleceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN