Acun Ilıcalı Sevgilisi İçin Araba Değerinde Çanta Aldı! Acun Ilıcalı Hayranları Kıskançlıktan Deliye Döndü

Acun Ilıcalı Sevgilisi İçin Araba Değerinde Çanta Aldı! Acun Ilıcalı Hayranları Kıskançlıktan Deliye Döndü

İlişkileriyle sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, yaptığı son hareketle ağızları açık bıraktı. Survivor'dan kazandığı paranın 6 milyonunu genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ya harcadığı iddia edildi. Altunkaya'nın minicik çantasının fiyatı da takipçilerini çileden çıkardı. Bu ekonomik sıkıntılar içerisinde Ilıcalı'nın bir çantaya ve elbiseye bu kadar uçuk rakamlar vermesi büyük tepki çekti.

Çektiği programlarla başarılarına başarı katan Acun Ilıcalı, çalkantılı ilişkileriyle magazin gündeminden düşmek bilmiyor. Ilıcalı'nın Survivor All Star 2022 finalinde atılan SMS'lerden yaklaşık 6 milyon lira kazandığı iddiası sosyal medyayı adeta sallamıştı. Şimdi ise Acun Ilıcalı'nın genç sevgili Ayça Çağla Altunkaya'ya aldığı hediyelerin fiyatları gündem oldu.

“TATLI DİLİYLE BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR”

Genç sevilisi hakkında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı şunları söylemişti:
“Düşünceli, nazik ve çok zeki de buluyorum bu arada. Aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum. Herkesle çok yüksek iletişim kurabilen birisi de değilim. Onun tatlı dili ve değişken muhabbetlere açık olması ve kendini geliştirmesi çok mutlu ediyor beni. İnşallah daha uzun süre devam eder”

a1-47.jpg

GİYDİĞİ ELBİSE BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Sık sık birlikte görüntülen Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya çifti bu seferde harcamalarıyla gündemde. Bir davette Altunkaya'nın giydiği elbise herkes tarafından tepki çekmiş ve peş peşe eleştirilerde bulunulmuştu.

ÇANTAYLA ELBİSENİN FİYATINI DUYANLAR KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU

Lüks harcamalarıyla gündemde olan Ayça Çağla Altunkaya'nın giydiği mavi elbisenin fiyatını öğrenenler adeta küçük dilini yuttu. Uzun yırtmaçlı elbisenin fiyatı tam 15 bin 950 lira olduğu öğrenildi.

a5-6.jpg

Aynı zamanda elinde görünen çantanın fiyatının 20 bin 450 TL olduğu öğrenilince tepkiler çığ gibi yükseldi.

LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATILDI

Sosyal medya Ayça Çağla Altunkaya'nın bu kombinine ateş püskürürken, çifti yakıştırmayan sosyal medya kullanıcıları linç kampanyası başlattı.

a3-20-001.jpg

90 MİLYAR DOLARLIK JET HEDİYESİ

Geçtiğimiz günlerde de Acun Ilıcalı'nın genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ya özel bir jet aldığı ve bu jetin 90 milyar değerinde olduğu iddia edilmişti. Evlenme planları yapan çiftin bu harcamaları şimdiden herkesin tepkisini çekmiş durumda.

a2-28.jpg

ACUN ILICALI'YI MAHKEMEYE VERDİ İDDİASI

Öte yandan Tepkilerin odağındaki Survivor 2022 All Star bitti ama tartışmaları devam ediyor. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması hem seyircilerin hem de yarışmacıların tepkisini almıştı. En büyük tepki ise şampiyonluk adayı Batuhan Karacakaya ve annesinden gelmişti. 'Mektup' üzerinden başlayan polemik devam ederken; Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya mahkemelik oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN