Acun Ilıcalı'nın sevgilisinden takdire şayan hareket! Milyonlarca kişinin kalbini kazandı: Bakın onun görevi ne oldu!

Acun Ilıcalı'nın sevgilisinden takdire şayan hareket! Milyonlarca kişinin kalbini kazandı: Bakın onun görevi ne oldu!

Deprem bölgesinde yarımlar devam ediyor. Ünlü oyuncular, müzisyenler, sosyal medya fenomenlerinin yanı sıra ünlü şefler de yardımlar için bölgede yer aldı. Hangi ünlü şefler bölgede? Ünlü şefin paylaşımları ve yanındaki isimler haberimizde.

MasterChef yarışmasıyla gündemden düşmeyen, halkın sevgisini kazanan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya deprem bölgesine gitti. Depremzedeler için yemek yapan Yalçınkaya, paylaşımlarıyla dikkat çekti. Paylaşımlarda Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın da görünmesi sosyal medyada gündem oldu. Ayrıntılar yazımızın devamında.

depremzedelere yemek

DEPREM BÖLGELERİNE MUTFAK KURDU

6 Şubat günü 10 ayrı ilde meydana gelen 7.7 ve7.4 şiddetindeki iki depremle felaketin yaşanması sonrası depremzedelere hızlı şekilde yardımlar, destekler gitmeye başladı. Birçok ünlü isim hem bölgeye yardım gönderme çalışmalarında bulundu hem de deprem bölgesine giderek orada çalışmalara katıldı. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya da bu yardımları götüren ünlü isimlerden biri. Yalçınkaya, depremin yaşandığı 10 ilde başka şeflerle beraber mutfak kurdu. Yalnızca insanları düşünmeyen Yalçınkaya, birçok bölgede barınaklardaki hayvanları da düşündü ve onlara da yemek gönderdiğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

depremzedelere yemek

ÜNLÜ ŞEFİN YANINDAKİ İSİMLER DİKKAT ÇEKTİ

Her gün depremzedeler için sıcak yemekler çıkaran şefin yanında birçoğumuzun yakından tanıdığı isimlerde vardı. MasterChef yarışmasında yer alan yarışmacılardan da bazıları Mehmet Yalçınkaya'nın ekibinde yer alıyor. Bunların arasında Barış Demir, Emir Elidemir, Tolga Şener, Görkem Ünal, Fatma Nur Uçar, Özgül Coşar, Burak Kaya, Serhat Doğramacı yarışmadan tanınan isimler yer alıyor. Sabah akşam depremzedeler için çalışıyorlar. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla vatandaşın dikkatini çekti. Yaptığı yemeklerden dolayı, desteğinden dolayı halkın daha da fazla sevgisini kazandı.

depremzedelere yemek

Aynı zamanda Yalçınkaya yaptığı bir paylaşımla bütün dikkatleri üstüne topladı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile bir fotoğraf paylaştı. Altunkaya'nın da depremzedeler için günlerdir orada çalıştığını belirtti. Ulaşılmayan, merkezden uzakta olan yerlere köylere Ayça Çağla Altunkaya'nın yemek götürdüğünü söyledi. Sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken paylaşımla, birçok insan Altunkaya'yı tebrik ve teşekkürlerini iletti. Yaptığı bu iyilik ve fedakarlıkla halkın sevgisini kazandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN