Adana ve İskenderun arası kaç km?

Adana ve İskenderun arası kaç km?

Farklı kıtalarda yer alan ülkeler veya aynı ülke sınırları içindeki şehirler arasındaki seyahatler, çeşitli ulaşım araçlarıyla gerçekleştirilmektedir. Adana'dan İskenderun'a olan seyahat de bu kapsamda değerlendirilebilir. İki şehir arasındaki mesafe ve seyahat süresi, tercih edilen ulaşım aracına göre değişiklik göstermektedir.

Adana ve İskenderun arası kaç km? Adana'dan İskenderun'a olan mesafe, karayoluyla 132 kilometre, otobüsle ise yaklaşık 150 kilometredir. Her ne kadar direkt bir uçuş olmasa da olası bir uçak yolculuğunda ise iki şehir arasındaki kuş uçuşu mesafe 87 kilometredir.

Seyahat süresi ise tercih edilen ulaşım aracına göre değişiklik göstermektedir. Karayoluyla yapılan seyahatlerde hususi araçlarla 1 saat 45 dakika, otobüslerle ise yaklaşık 2 saat 30 dakika sürebilmektedir.

KARAYOLUYLA SEYAHAT

Adana'dan İskenderun'a varmak isteyen bir kişi, Adana İskenderun Otoyolu/Ceyhan İskenderun Otoyolu/O53/E91 ve E90 karayollarını kullanarak yaklaşık 1 saat 28 dakikada ulaşabilir.

OTOBÜSLE SEYAHAT

Şehirlerarası yolcu taşıyan otobüslerle yapılan seyahatler ise yaklaşık olarak 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN