Ahmet Kural Çorum’da bir düğünü bastı! Düğündekiler neye uğradığını şaşırdı…

Ahmet Kural Çorum’da bir düğünü bastı! Düğündekiler neye uğradığını şaşırdı…

Başarılı oyuncu Ahmet Kural, yakın zamanda beyazperde de olacak filmi için çalışmalarına devam ederken gittiği Çorum’da bir düğünü basmasıyla gündem oldu. Düğündeki vatandaşlar neye uğradığını şaşırırken Ahmet Kural, hem şarkı söyledi hem dans etti.

Ahmet Kural, 2 Şubat tarihinde yeni filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, filmin çekimlerinin gerçekleştiği Çorum’da hayranının düğününü bastı. Bir anda içeri giren ünlü oyuncuyu görenler şaşkınlığını gizleyemezken, Kural eline mikrofonu aldı bir yandan şarkı söyledi bir yandan dans etti.

“EFSANE” FİLMİ İLE YİNE BEYAZ PERDEDE

Milliyet'te yer alan habere göre, hem senaryosunu hem de yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı ve yedi bin yıllık yoğurdun sırrını eğlenceli bir dille anlatan Efsane filmi için kameralar karşısına geçen ünlü komedyen Ahmet Kural, filmin çekimleri için bir süredir Çorum’da bulunuyor.

yeni-proje-12-001.jpg

Çorum'da vakit geçirdiği günlerde otelde bir kına gecesi olduğunu öğrenen Ahmet Kural, sağlık çalışanı çifte sürpriz yaparak mutluluklar dilemek için törenin yapıldığı salona girdi.

yeni-proje-13.jpg

Daha sonra çift, Ahmet Kural’a hayranlıklarını dile getirerek düğünlerine davet etti. Gelin ve damat düğünde misafirlere ve akrabalara haber vermeden Ahmet Kural’ın sürpriz bir şekilde salona girmesini rica etti.

yeni-proje-10-001.jpg

SETTEN ÇIKTI DÜĞÜNE KOŞTU

Düğün günü akşam geç saatte film setinden çıkan ünlü oyuncu, düğünün yapıldığı Çorum İskilip’teki Atatürk Orman Çiftliği’ne gitti. Ünlü oyuncunun bu sürpriziyle birlikte tüm misafirler büyük şaşkınlık yaşadılar.

yeni-proje-11-001.jpg

GALADA DA KONUK EDECEK

Sağlık personeli olan 26 yaşındaki Adli Tıp Laborantı Zeynep Bilecen ve aynı yaştaki Acil Tıp Teknikeri Kemal Can Bilecen'in düğünlerinde eğlenceli anlar yaşayan Ahmet Kural genç çifti yeni filminin galasına davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN