'Aile' dizisinden dev transfer! Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi ekranlara geri dönüyor!

'Aile' dizisinden dev transfer! Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi ekranlara geri dönüyor!

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle yayın hayatına 8 Mart'ta başlayan ve o günden bu yana reyting rekorlarını alt üst eden Aile dizisi, Kurtlar Vadisi'nin efsane ismini kadrosuna kattı.

8 Mart'tan bu yana ekranlara gelerek reyting rekorlarını alt üst eden, senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrolde ise Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler ve Canan Ergüder'in yer aldığı 'Aile' dizisi, Kurtlar Vadisi'nin efsane ismini kadrosuna katarak dikkat çekici bir transfere imza attı.

14 Şubat'ta ekranlara gelmesi planlanan ancak 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından yayın tarihi ertelenen ve yayın hayatına 8 Mart'ta başlayan Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Aile' dikkat çekici bir transfer gerçekleştirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Canan Ergüder gibi isimlerin başrolde yer aldığı 'Aile', Türk televizyon tarihinin efsane dizileri arasında yer alan 'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'İskender Büyük' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Musa Uzunlar ile anlaşmaya vardı.

Musa Uzunlar, 'Aile'ye dahil oluyor

Ünlü oyuncu son olarak ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne" adlı dizide rol almıştı. Ünlü oyuncunun reyting rekortmeni dizide 'İlyas' karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN