'Aile' dizisinden 'Kızılcık Şerbeti'ne dikkat çeken gönderme

'Aile' dizisinden 'Kızılcık Şerbeti'ne dikkat çeken gönderme

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde olduğu ‘Aile’ dizisinin dün akşamki bölümünde RTÜK'ün cezası nedeniyle yayınlanmayan 'Kızılcık Şerbeti'ne gönderme yapıldı. ‘Tugi’ karakterinin, bir sahnede “İşimizi çabuk halledelim benim akşam dizim var, Kızılcık Şerbeti” demesi dikkat çekti.

Show TV’de yayınlanan ve başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Canan Ergüder ve Nejat İşler’in paylaştığı ‘Aile’ dizisi dün akşam 7'nci bölümüyle ekrandaydı.

Dün akşam oynanan bölümde, ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisine ‘Kadına şiddet’ sahnesi gerekçe gösterilerek verilen beş kez yayın durdurma cezası eleştirildi.

kizz.jpg

‘AKŞAMA DİZİM VAR KIZILCIK ŞERBETİ’

RTÜK’ün cezası nedeniyle yayınlanmayan 'Kızılcık Şerbeti'ne gönderme yapılan dizinin bir sahnesinde ‘Tugi’ karakteri, “İşimizi çabuk halledelim benim akşam dizim var. Kızılcık Şerbeti” dedi.

tugii.jpg

RTÜK’ün verdiği cezanın ardından birçok sanatçı ve izleyici tepki göstererek destek paylaşımları yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN