Aile dizisine can getirecek yeni oyuncu! Nejat işlerin dizideki partneri bakın kim oluyor

Aile dizisine can getirecek yeni oyuncu! Nejat işlerin dizideki partneri bakın kim oluyor

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünü paylaştığı 'Aile'nin yeni sezonunda kadro genişliyor. Aile dizisine can getirecek yeni oyuncu! Cihan karakterine hayat veren Nejat İşler' in dizideki partneri bakın kim oluyor

Türk televizyon dünyası, her sezon yeni dizilerle renklenirken, bazı yapımlar izleyiciyi derinden etkileyerek hızla popülerlik kazanır. Geçtiğimiz sezonun gözdesi ise hiç şüphesiz "Aile" dizisi oldu. Başarılı oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu ve duygu dolu hikayesiyle Aile, izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya' nın paylaştığı Aile, hiç şüphesiz geçtiğimiz sezonun en iddialı yapımlarından biriydi. Yeni sezonda başarılı dizinin kadrosuna flaş bir oyuncu katılıyor.

AİLE DİZİSİNE CAN GETİRECEK YENİ OYUNCU! NEJAT İŞLERİN DİZİDEKİ PARTNERİ BAKIN KİM OLUYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başarılı dizide avukat Serap Vural karakterine hayat verecek olan Selin Şekerci dahil oluyor. Devin Akın'ın avukatı olan Serap ile Cihan (Nejat İşler) arasında bir bağ kurulacak.

adsiz-tasarim-2023-09-15t093648279.webp

Show TV’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi “Aile”nin yeni sezon çekimlerinin 19 Eylül gibi başlaması planlanıyor. Aile dizisinin yeni bölümleri ise ekim ayının ilk haftasında başlaması öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN