'Aile' dizisine sürpriz transfer

'Aile' dizisine sürpriz transfer

Yeni sezonuyla seyirciyle buluşacak olan 'Aile' dizisine sürpriz bir isim transfer oldu. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı dizide usta oyuncu Ayda Aksel, Nedret karakterine hayat verecek.

Show TV'de yayınlanan Ay Yapım imzalı Aile dizisinin yeni sezonu 3 Ekim'de 14. bölümüyle ekranlarda olacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı buluşturan dizinin tanıtımı büyük ilgi gördü.

ekran-goruntusu-2023-09-23-103824.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Selin Şekerci avukat Serap Vural olarak seyircinin karşısına çıkarken, usta oyuncu Ayda Aksel ise Aslan’ın halası Nedret karakterine hayat verecek.

ayda-1.jpg

Kartların yeniden dağıtılacağı yeni sezonda Yağmur’un partneri olacağı öğrenilen Alper Çankaya’nın canlandıracağı Bedri karakterinin hikayeyi nasıl etkileyeceği ise merakla beklenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN