Airfryer artık tarih oluyor! Bu ürünle hayatınızı değiştirecek! Hem sağlıklı hem pratik lezzetler…

Airfryer artık tarih oluyor! Bu ürünle hayatınızı değiştirecek! Hem sağlıklı hem pratik lezzetler…

Son yıllarda hemen hemen her evde bulunan Airfryer pratik teknolojik ürünler arasında yer alıyor. Ancak öyle bir ürün düşünün ki hem lezzetli hem de pratik yemeklerin ana kahramanı olsun. Xiaomi akıllı buharlı fırın Mijia modeli ile herkesin dikkatini çekti. İşte Xiaomi Mijia özellikleri…

Teknoloji ile birlikte tekstil, akıllı telefon ve oyuncak gibi pek çok farklı ürünler karşımıza çıkıyor. Ancak küçük ev aletleri herkes tarafından merak edilirken Xiaomi yine buharlı fırınını tanıttı. Geçtiğimiz senelerde popüler bir ürün olarak hayatımıza dahil olan Airfryer mutfaklarında kurtarıcısı oldu. Ancak tüm Airfryerlara rakip bir ürün hayatınıza dahil olacak. Xiaomi Mijia herkesin yeni gözdesi oldu. İşte Xiaomi Mijia özellikleri…

XİAOMİ MİJİA ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Xiaomi pek çok farklı alanda yeni ürünler üretmeye devam ediyor. Akıllı bulaşık makinelerinden koşu bantlarına kadar pek çok farklı ürün skalasına sahip olan Xiaomi, bu kez de buharlı fırın ile herkesin gözdesi oldu. Xiaomi, evde sağlıklı yemek yapmayı ve pişirmeyi ön planda tutan kişiler için hayatı kolaylaştıracak bir teknolojiye imza attı.

airfryer-yemek.jpg
Airfryer teknolojisi ile yemek pişirirken yağ yerine sıcak hava kullanımı tercih ediliyor. Kısa sürede yemek pişirebilen bu ürünler hava fritözü olarak geçmektedir. Hava fritözünün özelliklerini fırın ile birleşmesi ile birlikte sağlıklı yemekler ortaya çıkıyor.


XİAOMİ YENİ BUHARLI FIRININI TANITTI

MIJIA Full-Effect Air Purifier ismi ile yeni teknolojisini tanıtan Xiaomi üst düzey bir hava temizleme özelliği ile herkesin gözdesi oldu. Mijia’da 1200W yüksek güçlü buharlaştırma tavası ve çeşitli pişirme modları ile birlikte kontrol edilebilen cihaz ve yemek tarifi önerisi sunmaktadır.

mijia-full-effect-air-purifier.jpg
Yeni ürünü hakkında açıklamada bulunan şirket, “Yiyecekleri hızlı bir şekilde pişirebildiği için size zaman kazandırabilir, böylece mutfakta daha az zaman geçirebilirsiniz. Deneyimli bir aşçı olmasanız bile kullanımı kolaydır.” ifadelerini kullandı. Akıllı buhar teknolojisi ile Çin'de satışa sunulan ürün ilerleyen aylarda diğer pazarlarda da yerini alacak. Cihazın şimdilik fiyatı 1.999 yuan olarak görülmektedir. Dolar fiyatına baktığımızda ise 282 dolar ile satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN