Ajda Pekkan'dan sokak hayvanları için çağrı: Onları korumak bizim insanlık görevimiz

Ajda Pekkan'dan sokak hayvanları için çağrı: Onları korumak bizim insanlık görevimiz

Süperstar Ajda Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserde, hayvanlara yönelik şiddete dikkat çekerek gözyaşlarına hakim olamadı. Sahnede dev ekrana, şiddete maruz kalmış sokak hayvanlarının görüntülerini yansıtan Pekkan, "Son zamanlarda hayvanlara yapılan vahşet hepimizin canını çok yakıyor. Bu sessiz canlılara sahip çıkmak, onları korumak bizim insanlık görevimiz" ifadelerini kullandı.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran binlerce hayranına hem kendi klasikleşmiş şarkılarını hem de Türk sanat müziği eserlerini seslendiren Ajda Pekkan, sahnede duygusal anlar yaşadı.

Pekkan performansını sergilerken, sahnedeki dev ekrana şiddete maruz kalmış sokak ve barınak hayvanlarının görüntüleri yansıtıldı.

'ONLARI KORUMAK BİZİM İNSANLIK GÖREVİMİZ'

Bu görüntüler karşısında duygularına hakim olamayan Pekkan, gözyaşlarını tutamadı. Gözyaşları içinde performansına ara veren Pekkan, seyircilere şu sözlerle seslendi:

"Çocuklarımız, geleceğimiz, onlar için özel bir mesaj paylaşmak istedim. Son zamanlarda hayvanlara yapılan vahşet hepimizin canını çok yakıyor. Bu sessiz canlılara sahip çıkmak, onları korumak bizim insanlık görevimiz. Lütfen satın almayın, sahiplenin. Sevgi en güzel sığınaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN