Akasya Durağı'nın 'Gülibik'i bambaşka biri oldu! Aman Sinan görmesin... Değişimi ve iddialı pozlarıyla görenleri mest etti!

Akasya Durağı'nın 'Gülibik'i bambaşka biri oldu! Aman Sinan görmesin... Değişimi ve iddialı pozlarıyla görenleri mest etti!

Bir döneme damga vuran Akasya Durağı dizisi hikayesinin yanı sıra birbirinden renkli karakteriyle de ses getirmişti. Gülbin karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Aslı Altaylar yıllar içerisindeki değişimiyle görenleri şaşırtıyor.

2008 yıllında ekran yolculuğuna başlayan Akasya Durağı dizisi o dönem ekranlarda fırtınalar estirmişti. Reyting rekorları kıran dizi birbirinden renkli karakterleri hayatımıza soktu. Başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Melek Baykal, Levent Ülgen, Onur Şan ve Pelin Sönmez gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi günümüzde hala izlenmeye devam ediyor.

aksuya.jpg

Akasya Durağı'nın renkli ismi Sinan'ın (Levent Ülgen) eşini canlandıran Gülbin karakteri o dönem epey sevilmişti. 'Gülbin' karakteriyle büyük kitleler tarafından tanınan oyuncu Aslı Altaylar yıllar sonra ortaya çıktı. Yıllar içerisindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Altaylar'ı görenler övgü yağdırdı.

akasyd.jpg

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü oyuncunun paylaşımına sevenleri tarafından 'Yıllar seni teğet geçmiş', 'Bu nasıl güzellik', 'Yıllar yaramış' gibi yorumlar yapıldı.

gulbin.jpg

Akasya Durağı dizisi ile büyük kitleler tarafından Aslı Altaylar, Çiçek Taksi, Yabancı Damat, Ayrılsak da Beraberiz, Bizim Hikaye, Arka Sokaklar, Avrupa Yakası gibi dizilerde de rol aldı.

gulbsn.jpg

siff.jpg

gulnbin.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN