Aleyna Tilki, ‘Beni öldürmeye çalışıyorlar’ demişti! Hedefteki o isim konuştu: Aleyna kendi kendisinin katili...

Aleyna Tilki, ‘Beni öldürmeye çalışıyorlar’ demişti! Hedefteki o isim konuştu: Aleyna kendi kendisinin katili...

Z kuşağının en önde gelen sanatçılarından şarkıcı Aleyna Tilki geçtiğimiz gün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Adeta isyan eden ünlü şarkıçıcı, konserlerinin engellendiğini öne sürerek, taciz edildiği iddiasında bulundu. Tilki'nin isim vermeden suçladığı isimler, sessizliğini bozdu.

Şarkıcı Aleyna Tilki dün sürpriz sosyal medya mesajlarıyla isyan etti, konserlerinin engellendiğini öne sürdü, 'Tacize uğradığım yerde beni sahneye çıkmaya zorluyorlar' dedi. Peki kimleri kastediyordu?

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, dün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla konserlerinin engellendiğini, tacize uğradığı iddialarıyla mücadele ettiğini söyledi. Bu iddiaların ardında kimler olduğu merak edilirken, 10Haber'den Müge Dağistanlı suçlanan ünlü isimleri buldu ve konuşturdu.

Aleyna Tilki'nin suçladığı kişiler arasında menajer Haluk Şentürk ve ona bağlı sanatçılar olduğu ortaya çıktı. İddialara göre, Aleyna'nın bir Avrupa turnesine katılması için yapılan görüşmeler sırasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle Aleyna'nın kadroya dahil edilmediği belirtildi. Aleyna'nın daha sonra konserlerinin iptal edilmesi üzerine suçlamalarda bulunduğu ifade edildi.

1-008.jpg
Haluk Şentürk

"ALEYNA KENDİ KENDİSİNİN KATİLİ"

Haluk Şentürk, Aleyna Tilki'nin suçlamalarını reddederek, Aleyna'nın kariyerini yönetemediğini ve saçmaladığını belirtti. Ayrıca, Aleyna'nın kendisini hedef gösterdiği iddialarına da yanıt verdi. "Beni öldürmek istiyorlar" iddiasına da yanıt veren Şentürk, "Aleyna kendi kendisinin katili..." cevabında bulundu.

"BİR SONRAKİ AŞAMA HASTANE"

Diğer bir isim olan Erol Köse, Aleyna'nın başarılı bir sanatçı olduğunu ancak kendi hatalarını yaptığını ve suçlamalarının gerçek dışı olduğunu savundu. Aleyna'nın narsist bir tutum sergilediğini ifade etti ve geleceğinin tehlikede olduğunu düşündüğünü belirtti. Asıl mesleğinin doktorluk olduğunu hatırlatan Köse, "Bir sonraki aşaması hastane" yorumunda bulundu.

2.jpg
Erol Köse

Yapım şirketi yöneticisi Samsun Demir, Aleyna Tilki'nin Z kuşağı bir yıldız olduğunu ve ani kararlar alabildiğini söyledi. Demir, Aleyna'nın şöhretin, para ve kariyerin getirdiği baskılarla başa çıkamadığını düşündüğünü ifade etti.

Bu gelişmeler, Aleyna Tilki'nin müzik endüstrisindeki ilişkileri ve yaşadığı zorlukları gündeme getirirken, konuyla ilgili daha fazla detay ortaya çıkabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN