Aleyna Tilki ve Sefo depremzede çocuklar için birarada

Aleyna Tilki ve Sefo depremzede çocuklar için birarada

Kahramanmaraş'taki deprem felaketinin ardından afetzede çocuklar için oyun alanı ve oyuncak yardımı çağrısı yapan şarkıcı Aleyna Tilki ve rapçi Sefo Hatay'a gitti. Depremzede çocuklarla şarkı söyleyerek oyun oynayan ünlü isimler duygu dolu anlar yaşadı.

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde bölgedeki afetzede çocukları yalnız bırakmayan Aleyna Tilki ve Sefo, çocuklarla şarkı söyleyerek oyun oynadı.

Çocuklar sohbet ederken yanındaki kız çocuğunun bir anda saçını okşamasıyla duygulanan Sefo ise yaşadığı o anları şu sözlerle anlattı:

SEFO'DAN DUYGU DOLU PAYLAŞIM

Bugün bir davet üzerine İskenderun'daydım. Çadırkentte çocuklarla buluştuk, hiçbir şey olmamış gibi güldük eğlendik fakat Tuana bana beklemediğim bir anda bana öyle bir şey yaşattı ki bunu tarif edemem. Çok güzelsiniz çocuklar.

whatsapp-image-2022-12-27-at-11-34-58.jpg

TİLKİ'DEN BAĞIŞ ÇAĞRISI

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir video yayınlayan Aleyna Tilki, depremzede çocuklar için oyuncak ve oyun alanı kurmak için yardım istemişti.

whatsapp-image-2022-12-27-at-11-34-58-002.jpg

Ahbap derneği ile işbirliği yapan Tilki, "Şu anda afet bölgesindeki çocukların oyuncaklarla bağ kurup onlarla duygularını paylaşmaya, onlara sarılmaya çok ihtiyacı var. Deprem bölgesine gidecek oyuncak yardımı için Ahbap'la oluşturduğumuz linke tıklayarak para bağışı yapabilirsiniz" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN