Aleyna Tilki yılbaşı planını anlattı: Ağaçlarla dertleşirim

Aleyna Tilki yılbaşı planını anlattı: Ağaçlarla dertleşirim

Ses telleri yırtıldığı için ay sonuna kadar konserlerine ara veren 22 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, yılbaşı programını anlattı. Tilki, "Yılbaşında ormana ya da sahile giderim. Napayım ki başka. İnsanlardan çok sıkıldım. Ağaçlara çok bir şey diyemem hepsi süper. Ağaçlara çok anlatırım." dedi.

Şarkıcı Aleyna Tilki, yılbaşı programından bahsetti. Ağaçlarla dertleştiğini anlatan Tilki, insanlardan çok sıkıldığını belirterek, "İnsanlar bana çok yetemiyor. Ağaçlar daha iyi, daha yetiyor bana." dedi.

TV100'ün haberine göre, Tilki yılbaşı planını şu sözlerle anlattı:

"Yılbaşında ormana ya da sahile giderim. Napayım ki başka. İnsanlardan çok sıkıldım. Küçüklüğümden beri insanlardan çok sıkılırım. İnsanlar bana çok yetemiyor. Ağaçlar daha iyi, daha yetiyor bana. Bazı ağaçlar var çok karaktersiz, bazı ağaçlar var çok karakterli, sahiplenici. Ama genel olarak ağaçlara çok bir şey diyemem hepsi süper. Ağaçlara çok anlatırım."

Aleyna Tilki 2022 yılının kendisi için başarılarla dolu geçtiğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN